Obavijesti

Sport

Komentari 53

Mascherano dobio 12 mjeseci zatvora uvjetno zbog poreza!

Mascherano dobio 12 mjeseci  zatvora uvjetno zbog poreza!
1

Mascherano je priznao utaju poreza i dobio je 12 mjeseci zatvora uvjetno. Platio je 815.000 eura za prekršaj, a prije je morao uplatiti 1,5 milijuna plus 200.000 eura...

VIDEO

Svaki tjedan na račun im sjedne šesteroznamenkasti broj, ali ni to im nije dosta. Momci iz Barcelone žele više. Messi, Neymar, a sad i Mascherano. 

Javier Mascherano priznao je utaju poreza u Španjolskoj, dobio je 12 mjeseci zatvora, ali je u dogovoru s državnim odvjetnikom odlučeno kako će mu kazna biti uvjetna ako u sljedećih godinu dana ne ponovi prekršaj, piše goal.com.

Barcelonin stoper mora platiti 815.000 eura, a španjolski mediji pišu kako će ta odluka uskoro biti objavljena. Argentinac je optužen da je izbjegao porez u slučaju novca dobivenog od Nikea. Mascherano je već platio 1,5 milijuna eura plus dodatnih 200.000 eura što su od njega tražile španjolske vlasti. 

Prema optužnici, Barcelonin nogometaš prebacio je prava na kompaniju u Portugalu te izbjegao plaćanje poreza u razdoblju od 2011. i 2012. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dečki, a da počnete plaćati porez?

Nije Mascherano prvi igrač Barcelone u problemima oko utaje poreza. Lionela Messija sumnjičili su da je utajio 4,2 milijuna eura od 2007. do 2009. godine, ali tužitelji su zaključili kako je krivica na njegovu ocu koji je vodio financije pa se Messi izvukao. Neymar se još nije. 

Njega su optužile brazilske vlasti koje tvrde kako je Barcelonin napadač od 2011. do 2013. godine izbjegao plaćanje poreza. Vlasti u Brazilu nedavno su zaplijenile Neymarovu imovinu vrijednu 47 milijuna eura. Neymara i njegovog oca sumnjiče da su izbjegli plaćanje poreza tijekom transfera iz Santosa u Barcelonu 2013. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem