Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Massa: Naši protivnici su u Monte Carlu vrlo opasni

None Foto: REUTERS

Vozači Ferrarija Kimi Raikkonen i Felipe Massa osvrnuli su se na prvi dan treninga za Veliku nagradu Monaca, koja se vozi u nedjelju

Brazilac Felipe Massa komentirao je prve dvije trening vožnje za VN Monaca te ustvrdio kako mu ne odgovaraju mekane gume.
- Naši su protivnici ovdje jako snažni, a mislim da će za utrku biti ključno točno odabrati trenutak odlaska u boks po gorivo. S mekanim gumama nisam uspio odvoziti niti jedan dobar krug, dok sam s onim tvrdima vozio dobro. Moramo analizirati situaciju i mirno odlučiti o svim detaljima - objasnio je vozač Ferrarija. Slično je izjavljivao i Kimi Raikkonen, koji je naglasio kako je trening bio uobičajen.

Komentari (3)
  • GO KIMI !!!!!!!!!!!!! GO FERRARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAMILTON SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FERRARI RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    23. 5. 2008,   09:03
  • Sretno, biće svega !

    23. 5. 2008,   15:01
  • Možemo pretpostaviti da će se trka \"odvoziti\" još u subotu i da je ovo staza koja Ferrariju najslabije leži. Ipak, sezona tu ne prestaje a i dečki iz Maranela to znaju pa će svaki bod više biti bonus. FORZA FERRARI!!

    23. 5. 2008,   16:27