Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Massa: Pričao sam Schumiju o bolidu, pomaknuo je usnama

None Foto: Reuters/Pixsell

Vidio sam ga, pričao sam s njim i govorio mu o aktivnostima u Jerezu - mojem novom bolidu, momčadi...Rekao sam mu nekoliko puta da se probudi, kaže Massa

Uz stalni posjet supruge Corinne i ostatka obitelji, Michaela Schumachera u bolnici u Grenobleu posjetio je bivši momčadski kolega iz Ferrarija i dobar prijatelj Felipe Massa.

Brazilac je otkrio svoje iskustvo ponovnog susreta sa sedmerostrukim F1 prvakom, koji više od mjesec i pol dana leži u induciranoj komi nakon skijaške nesreće.

- Vidio sam ga, pričao sam s njim i govorio mu o aktivnostima u Jerezu - mojem novom bolidu, momčadi...Rekao sam mu nekoliko puta da se probudi, optimističan sam, trebamo vjerovati. Jak je čovjek i iskreno se nadam da će se probuditi kako bi ponovo uživao u životu - rekao je Massa i objasnio kako je doživio Schumija:

- Izgleda normalno, malo je pomaknuo usnama. Ali nemam iskustva da bih išta rekao jer nisam liječnik. Ali kad sam ga vidio osjetio sam pozitivu.

Komentari (39)
  • I sam bih ga htio posjetiti . Znam da je to nemoguće pa mu barem ovim putem želim da se što prije probudi i razveseli nas "vojsku njegovih fanova"

    20. 2. 2014,   21:45
  • Ja kao i mnogi vjerujem da će i ovu utrku dobiti !!! Sretno Šumi !!!

    20. 2. 2014,   21:51
  • steta massa sto nisi osvojio onaj naslov izmako ti je za 1 bod.

    20. 2. 2014,   21:44