Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Massa se oporavlja, već je započeo s treninzima

None Foto: YouTube

Započeo je s trening programom. Njegov sljedeći korak bit će vožnja u simulatoru, a zatim vožnja kartinga, rekao je za Massu šef Ferrarija

Šef Ferrarijeve F1 momčadi Stefano Domenicali otkrio je pojedinosti oko oporavka ozlijeđenog momčadskog pilota, Brazilca Felipea Masse. Odlomljeni komad bolida Brawn GP-a kojim je upravljao Rubens Barrichello izazvao je umalo fatalnu nesreću krajem srpnja na Velikoj nagradi Mađarske, a žrtva je bio Massa koji je izletio sa staze i završio u bolnici s teškim oštećenjima lubanje i lijevog oka. Danas je Massa na putu potpunog oporavka i povratka u bolid, čemu je posvjedočio i Domenicali.
- Felipe se oporavlja jako dobro. Započeo je s trening programom. Njegov sljedeći korak bit će vožnja u simulatoru, a zatim vožnja kartinga – rekao je Domenicali.
Massa bi se u bolid svog Ferrarija trebao vratiti na početku sljedeće sezone, a kao zagrijavanje za potpuni povratak najavio je nastup na karting utrci Granja Viana u svom rodnom Sao Paulu koja se održava 5. prosinca.

Komentari (1)
  • Forza Felipe!!!!!!!!

    26. 9. 2009,   15:22