Obavijesti

Sport

Komentari 9

Masvidal nakon osvajanja BMF titule: Conor? Razje*ao bih ga

Masvidal nakon osvajanja BMF titule: Conor? Razje*ao bih ga
1

Prvi vlasnik BMF titule u UFC-u je Jorge Masvidal (34) koji je slavio protiv Diaza (34) nakon liječničke intervencije između rundi. BMF je BMF, a prvi u redu za novog izazivača bio bi Conor McGregor (31)

VIDEO

Posjekotine Natea Diaza (34) liječnik je okarakterizirao kao dovoljno ozbiljne da se prekine meč. Nije to najbolje prihvatila publika, ipak se radi o BMF pojasu, a 'najveći gangster' ne bi trebao odustati nakon posjekotine na licu. No, pravila su pravila, a liječnik ne potpada pod euforiju.

Bilo kako bilo, Jorge Masvidal (34) samo je digao ruke, a Dwayne 'The Rock' Johnson (47) stavio mu je pojas prvaka. Nate Diaz je tražio revanš zbog ovakvog prekida.

MMA: UFC 244-Masvidal vs Diaz

- "Ako si `baddest motherf*ker`, zar ćeš prihvatiti takvu pobjedu? To je kao i Conor McGregor, kada sam se borio protiv njega. Bila je to pobjeda, fer borba. Ali nisam bio gotov. Zna da nisam bio gotov. Bio sam spreman za akciju. To je moj plan i sljedeći potez. Volio bih još jednu borbu, to želim, to mi je plan - rekao je Diaz i nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Već vidim da će doći do sranja. Znam kako to ide. Dajem svima revanš, stvaram imena tim ljudima. Ja sam odgovoran za svo ovo sranje. Revanš bi bio pošten. Doveo sam i predsjednika, a on ne dolazi ni na borbe za pojas - objasnio je 'Stockton slapper'.

MMA: UFC 244-Masvidal vs Diaz

Dana White ne želi revanš

No, s Diazom se ne slaže gazda UFC-a. Dana White smatra kako je sve bilo jasno u ovoj borbi i da potrebe za uzvratom - nema.

- Ne, to me uopće ne zaima u ovom trenutku. Postavljaju mi se razna pitanja... Poput onog - što bi se dogodilo u kasnijim rundama da borba nije zaustavljena? To sada nije bio slučaj i meč je prekinut zbog posjekotina, a Masvidal je izgledao vrlo dominantno - jasan je Dana.

Tako se počeo spominjati novi izazivač za BMF titulu. Naravno, kako je 'zloglasni' Conor McGregor (31) najavio povratak u oktogon mnogi fanovi priželjkuju upravo njega kao sljedećeg izazivača. Bio bi to pravi spektakl, ali prvak ne razmišlja na taj način. Conor za njega nije atraktivan protivnik.

MMA: UFC 244-Masvidal vs Diaz

- Čemu će se on vratiti? Borbi u kavezu? Ne znam... Ako se bude borio i dođe do pobjede te poželi ovo... Dio vas je zloban jer dobro znate što bih učinio tom malom liku. Totalno bih ga razj*bao, on je patuljak. Dana White mi je rekao da sam previše za njega. Jasno mi je zašto bi ljudi voljeli da nastrada, zbog svih gluposti koje izvodi... Ali on ne želi ovo, on samo priča kako bi privukao pozornost - pojasnio je Masvidal.

Vjerojatno slijedi McGregor... Ali protiv koga?

Da, bio bi to lijep epilog da je Conor napao Natea Diaza za BMF titulu te tako zaokružio trilogiju 'McGregor protiv Diaza'. Doduše, do toga bi moglo doći, ali iako izmišljena, titula je titula, pa je Conoru vjerojatno interesantniji Jorge. No, ne pita se sve McGregora.

- On je navijao za Natea, htio je njihov novi susret. Zar zaista mislite da je pogledao ovaj meč i poželio borbu sa mnom? On nije retardiran. On udara starce jer to su borbe u kojima može pobijediti. On ne želi ovo i vi to dobro znate. Mislim da ni Dana neće gurati ovaj meč jer nema šanse da će on išta potpisati - zaključio je novi prvak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska