Obavijesti

Sport

Komentari 40

Mata je rastužio Norwich City, Middlesbrough se vraća u PL

Mata je rastužio Norwich City, Middlesbrough se vraća u PL
1

Manchester United pobijedio je Norwich City na gostovanju 1-0 i doveo ga na rub ispadanja iz Premiershipa. Loše vijesti za Van Gaala ozljede su Anthonyja Martiala i Mattea Darmiana

VIDEO

Wayne Rooney dugo je vukao loptu u šesnaestercu Norwich Cityja, okrenuo se i gurnuo je prema Juanu Mati, a Španjolac je mirno pospremio u prvi kut za svoj šesti premijerligaški gol ove sezone, ujedno i pobjednički za Manchester United.

"Crveni vragovi" pobijedili su na Carrow Roadu 1-0, učvrstili petu poziciju i zadržali šanse da izbore četvrto mjesto koje donosi kvalifikacije za Ligu prvaka. Gradski rival City bježi im samo jedan bod, a West Ham ima utakmicu i četiri boda manje.

Momčad Louisa van Gaala imala je terensku inicijativu gotovo cijelu utakmicu, no borbeni domaćini pružali su vrlo dobar otpor sve do 72. minute i sjajne kontre gostiju koju je okrunio Mata.

Tri će boda svakako veseliti nizozemskog trenera, ali će ga zabrinuti ozljede dvojice važnih igrača. Anthony Martial ozlijedio se na zagrijavanju, a Matteo Darmian izašao je iz igre u 16. minuti nakon što mu se dugo pružala pomoć na terenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Norwich, za kojega je cijelu utakmicu odigrao bivši dinamovac Ivo Pinto, doveo se u velike probleme 21. porazom u sezoni. Ima dva boda manje od sigurne zone koju drži Newcastle, a u posljednja dva kola čekaju ga ispiti protiv Watforda (kući) i Evertona (u gostima).

Manchester United imat će izravan duel za Europu protiv West Hama sljedeći utorak u posljednjoj utakmici na Boleyn Groundu, a prvenstvo zaključuje u subotu ogledom protiv Bournemoutha. Posljednja utakmica u sezoni za "vragove" finale je FA kupa 21. svibnja na Wembleyju protiv Crystal Palacea.

Nogometnim vijestima iz Engleske valja pridodati i rezultat izravnog okršaja u posljednjem kolu Championshipa za promociju u Premiership. Middlesbrough i Brighton odigrali su 1-1 pa je Middlesbrough sačuvao drugo mjesto i višemilijunsku zaradu zbog bolje gol-razlike za jedan jedini gol od svog subotnjeg protivnika.

Brighton će, uz Hull, Derby i Sheffield Wednesday, u razigravanje za elitni razred, a Middlesbrough s Burnleyjem već slavi veliki uspjeh.

Premiership, 36. kolo:

  • Norwich City - Manchester United 0-1
  • Aston Villa - Newcastle United (16:00)
  • Bournemouth - West Bromwich Albion (16:00)
  • West Ham - Swansea City (16:00)
  • Crystal Palace - Stoke City (16:00)
  • Sunderland - Chelsea (16:00)
  • Leicester City - Everton (18:30)
 
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener