Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Promašili sedmerac za remi; Červar: Ma zadovoljan sam...

Komentari (7)
 • Ovi rukometasi pojima nemaju puca sedmerac u golmana koji konj

  26. 10. 2019,   16:41
 • Zapleo sam se dok god woody allen vodi reprezentaciju i u stručnom štabu ima vorija neću više gledati,tip će uništiti još jednu generaciju sad je vrijeme došlo na svabe da nam nabiju komplekse do sada su nam samo to radili francuzi,pa će ako on ostane potom doći spanjolci pa neka od skandinavskog zemalja pa Italija it'd it'd i postaje moguće kao u košarci,što prije se moramo osloboditi ovi zastarjelih djedova i njihovih zastarjelih formacija i formiranje tih istih tranzicije kojima treba vječnost da šutnju na gol onda će tek biti bolje.

  26. 10. 2019,   16:29
 • Znam da je ovo prijateljska utakmica, da su se isprobavale razne mogućnosti, ali Červar je sve greške koje je napravio u ove dvije utakmice, pravio i u važnim utakmicama! I sad nakon ove dvije utakmice ja se bojim da Červar ništa neće promjeniti na bolje!! Ja ne znam kako Červar ne vidi da Cindra ima šut, ali da nije organizator igre na kojeg smo mi navikli!! Zašto Cindru ne stavi na lijevog vanjskog, a u sredinu onog koji je u organizaciji igre neprikosnoven, Duvnjaka?! Od kako se vratio Červar zapostavlja našu dvojicu najboljih igrača! A to tako ne ide!! Da li se francuski izbornik odricao Karabatića, Omeyera, Narcisa, danski izbornik Hansena?! Nije!! Živjeli su i žive u sadašnjosti! Oni su sad najbolji i igrat će dokle god mogu, a kad više ne budu mogli bit će što bude!! A Červar i mnogi sportski komentatori žive u budućnosti! Forsira se Cindrića, od njega se pravi vođa, (danas onaj komentator kaže kako Cindrić neće moći sam na prvenstvu, kao da nemamo jednog od najboljih igrača svijeta), a Duvnjak još uvijek tu! I kad god uđe u igru pokaže zašto je jedan od najboljih rukometaša svijeta!! Prebrzo smo odustali od igrača o kojima ovisimo i normalno je da smo loši!! I bit ćemo loši sve dok ne promjenimo izbornika ili dok Červar ne shvati da ne može zanemarivati dva najbolja igrača!! Jer ove mlade snage su talenti, ali njihovo još nije vrijeme! Oni su budućnost, a sada trebaju neki oslonac!! Trebaju Duvnjaka na njegovoj poziciji i Štrleka!!

  26. 10. 2019,   22:30
 • Eto sada ih ni doma nismo uspjeli pobijediti...

  26. 10. 2019,   16:18
 • E moj Lino imao sdi +2 nakon 30 minuta da bi otišao na -4. Malo si se uljuljao ali znam da te podržava barem 75% stanovništva iako bi druge pljuvali. Mogu samo reći LINO:Nijemačka 0:2

  26. 10. 2019,   16:20
 • Kad ce ovaj cervar vise svatit da mu je vrime za mirovinu

  26. 10. 2019,   16:44
 • Više neču gledati ovu sramotu ,koju je Hdz-napravio od repke nek se je...bu..

  26. 10. 2019,   18:40