Obavijesti

Sport

Komentari 130

Matjaž Kek: S ovim kadrom ne možemo igrati ni Europsku ligu

Matjaž Kek: S ovim kadrom ne možemo igrati ni Europsku ligu
1

Nije problem u novcu, ako želiš među velike, moraš se organizirati, pripremiti. Čestitam mom Mariboru koji je u Ligi prvaka. Može se, samo se treba dobro posložiti. Ovo je sad posao kancelarije, rekao je Kek.

VIDEO

Svoj je posao odradio, ali je podsjetio druge da rade svoj. Matjažu Keku je prekipjelo. Čestitao je igračima na borbi i želji protiv Olympiacosa koji je uložio milijune u momčad, ali se itekako namučio protiv Rijeke pa pet minuta nakon utakmice, još onako vruć, opleo po upravi kluba prvi put u ove četiri godine otkako je trener Rijeke.

- Karakter naše ekipe nikad nije bio upitan. Tu nema dileme. Napravili smo par grešaka i prije sezone, no to su stvari za drugo vrijeme. Čeka nas još šest utakmica, s ovim igračima, to će biti nemoguće. No to je posao za nekog drugog. U Pireju smo imali sreće, danas smo bili kvalitetni i dobri, ali primili smo iz jedne greške. Čeka nas Europska liga, to je realnost - rekao je Matjaž Kek.

- Falio nam je igrač, dva, tri da bismo mogli parirati Grcima. Odigrali smo kvalitetno, pogotovo u drugom poluvremenu, ali protiv ovakvog protivnika moraš zabiti šanse koje imaš. Htio bih nešto drugo reći, ako želiš rezultat, treba imati sustav, a on se radi prije sezone. Nije problem u novcu, ako želiš među velike, moraš se organizirati, pripremiti. Čestitam mom Mariboru koji je u Ligi prvaka. Može se, samo se treba dobro posložiti. Ovo je sad posao kancelarije, ne nas - dodao je slovenski trener.

Napravio je sve kako treba, nitko mu ne može prigovoriti ni riječ, ispao je od bogatije i jače momčadi, ali tko zna što bi bilo da je na desnom boku bio Ristovski, u vezi Andrijašević, a u napadu Bezjak. Neki od njih, kao Ristovski, otišli su u najgore moguće vrijeme, u predvečerje utakmice protiv Olympiacosa u Pireju.

Tako se ne može u Ligu prvaka...

Ako ćemo tražiti krivca na terenu, onda je to sigurno Alexandar Gorgon, koji je promašio zicer pa izgubio loptu kod Olympiacosovog gola. No Kek nema koga uvesti umjesto njega i normalno je da staje u obranu igrača i traži krivca van terena.

I teško je ne složiti s njime...

Igrači: Možemo biti ponosni

- Odigrali smo pravu mušku utakmicu, nemamo se čega sramiti. Tko zna što bi bilo da smo zabili u prvih 20 minuta. Pokazali smo da smo prava momčad, mislim da smo dobro prezentirali Hrvatsku, moramo biti ponosni. Idem u Europsku ligu, nadam se da ćemo biti konkurentni. Ništa, glavu gore, idemo ponosno u prvenstvo i Europsku ligu - rekao je Filip Bradarić.

Rijeka je imala 18 udaraca, žestoko je pritisla, pogotovo u drugom dijelu, ali grčka obrana je izdržala sve nalete.

- Dali smo sve od sebe, znali smo protiv koga igramo i za što igramo. Šteta, žao nam je navijača... Olympiacos je veliki klub, prava ekipa, znaju kazniti i najmanju pogrešku. Ostaje nam Europska liga, to nam je bio cilj, ispunili smo ga, ali žao nam je zbog Lige prvaka - rekao je kapetan Rijeke Mate Maleš.

Marin: Imali smo sreće

- Odigrali smo dobru utakmicu, imali smo dosta šansi i mogli smo dobiti. Nismo iskoristili svoje šanse, oni svoju jesu. To je Europa, naivno smo dobili taj gol. No ako ćemo ovako igrati, mislim da se možemo nositi sa svakime u Europskoj ligi - rekao je Josip Mišić.

Rijeci je zabio Marko Marin.

- Zabili smo nakon greške Rijeke i to je bio ključ pobjede. Rijeka je pritisnula u drugom dijelu, da budemo iskreni, imali smo sreće. Golman nas je spasio. Možda smo trebali riješiti sve u prvoj utakmici, ali zadovoljni smo. Rijeka je opasna iako je izgubila nekoliko igrača. Sretni smo što smo prošli - rekao je strijelac jedinog gola, Marko Marin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima