Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Matti Nykaenen: Nožem na ženu, ali ništa od zatvora

None Foto: IS/avustajaehdot 6

NIKAD VIŠE NI BLIZU ŽENI: Bivši trofejni finski skijaš-skakač Matti Nykänen (46) pušten je iz pritvora. Policija još istražuje pokušaj ubojstva...

Još nam nije jasan motiv tog čina. Optuženi je negirao pokušaj ubojstva. Zbog različitih iskaza gospodin Nykänen neće ostati u zatvoru, izjavio je glasnogovornik policije u Helsinkiju.
Bivši olimpijski prvak, a osobito njegova supruga Mervi, dugo će pamtiti ovogodišnji Božić. Nakon još jedne u nizu svađa Matti je suprugu ozlijedio nožem po licu, a ujedno ju je i gušio remenom kućnog ogrtača.
- Detalji tijekom policijskog ispitavanja supružnika uvelike su se razlikovali i ne možemo ga zadržati u postaji - ponovio je policijski glasnogovornik.
U prijevodu, žena ga je optužila za ubojstvo, a proslavljeni Finac je to negirao. Jedan od najboljih skijaša-skakača u povijesti dugi je niz godina sklon alkoholu i agresivnom ponašanju. Još 2006. osuđen je na četiri mjeseca zatvora zbog napada na suprugu Mervi Tapolu, a godinu dana prije dobio je i 26-mjesečni pritvor zbog toga što je prijatelju zabio nož u leđa. Doduše, to nikad nije morao odslužiti...
- Istraga se nastavlja. Gospodinu Mattiju je zabranjeno svako približavanje supruzi - zaključio je glasnogovornik policije.

SNIMIO TRI POP ALBUMA
Nakon sportske karijere okrenuo se glazbi te je snimio tri pop albuma. Prvi je na tržištu objavljen 1992., a zadnji je izdao 2006.

MERVI JE 14 PUTA TRAŽILA RAZVOD
Prvi put su bili u braku 2001. Nakon toga su se oženili opet 2005. Mervi je čak 14 puta podizala zahtjev za razvod, ali je odustajala.

PET BRAKOVA S ČETIRI ŽENE
Prva četiri braka trajala su mu po dvije godine. Prvi se put oženio 1986. godine, a posljednji prije pet godina. Ima sina i kćer.

Komentari (9)
  • E da si to Nobilu napravio ne bi bio sad na slici!!!Šalim se!!!Bila ovakva ili onakva nijedna žena nije zaslužila da ju se tuče,a pogotvo ne da ju se nožem ide rezati!!!Sram ga može bit!!!Da si pravo muško našao bi nekog frajera pa se na njemu iskaljuj svoj bjes,pa da vidimo tko je jači,a ne na jadnoj ženi!!!

    29. 12. 2009,   20:19
  • Pa da skačeš sa tih skakaonica ionako moraš biti malo lud,a to ludilo osječaju i najbliži,..

    29. 12. 2009,   20:20
  • isuse druga slika strava

    29. 12. 2009,   19:31