Obavijesti

Sport

Komentari 60

Mavrović: Hrgović za godinu i pol dana može ići s Joshuom

Mavrović: Hrgović za godinu i pol dana može ići s Joshuom
1

Moje je mišljenje da ga od onih najvećih dijeli tri do pet borbi. Dakle, tamo negdje 2020. godine bi se naš Filip mogao boriti za naslov svjetskog prvaka s nekim od najvećih boksača današnjice, kaže Mavrović

VIDEO

Nakon meča sam se spustio do Kevina Johnsona. Zagrlio sam ga, čestitao mu na svemu. Nikad u životu nisam vidio da je netko tako nekoga prebio. Kako je moćan taj Amerikanac, što je sve izdržao, rekao nam je Željko Mavrović.

Stručni komentator RTL-a jako je zadovoljan borbom u Draženovu domu. Uzbuđenje zbog dobre borbe nije mogao sakriti niti dan poslije.

- Filip Hrgović je imao strašan meč. Nije lako pobijediti i dominirati protiv ovako kvalitetnog i iskusnog borca. Dominirao je od prve do zadnje sekunde i nema sumnje kako je na pravom putu - nahvalio je Mavrović Hrgu.

Bila je ovo Filipova sedma borba u profesionalnoj karijeri koju je započeo krajem rujna 2017. godine. Godina i dva mjeseca za sedam borbi, sedam laganih pobjeda, pet uz prekid i dva slavlja na bodove. Impresivno je Filip krenuo u profesionalcima.

- Da, doista mu statistika zasad izgleda impresivno - rekao je Mavrović, kojega smo pitali koliko je Hrga u ovom trenutku udaljen od onih najvećih borbi. Mečeva protiv Deontaya Wildera, Anthonyja Joshue, Tysona Furyja, najboljih teškaša današnjice.

- Moje je mišljenje da ga od onih najvećih dijeli tri do pet borbi. Dakle, tamo negdje 2020. godine bi se naš Filip mogao boriti za naslov svjetskog prvaka s nekim od najvećih boksača današnjice. Naravno, mora dobro odraditi ove preostale borbe da bi postao izazivač - rekao nam je Željko Mavrović i pojasnio:

- Da bi se borili s najvećima morate biti i marketinški zanimljivi. Dakle, TV kućama i svim ostalima koji zarađuju veliki novac na boksu. Hrga je definitivno teškaš koji se u budućnosti može boriti s Joshuom ili Wilderom za titulu.

Dakle, Mavrović je uvjeren kako je Filip na dobrom putu i kako ga tek nekoliko mečeva dijeli od onoga što sanja svaki teškaš kad ode u profesionalce. Ova je 2018. godina bila sjajna za Hrgovića. Boksao se pet puta, dobio je sve mečeve. Jasno je kako u 2019. čekaju i još jači protivnici nego u 2018.

- Hrga je u ovom trenutku među deset najboljih teškaša današnjice. Ušao je u to društvo - kaže Željko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe