Obavijesti

Sport

Komentari 15

Mavrović: Kad se nađu ovakva dva, mora završiti nokautom

Mavrović: Kad se nađu ovakva dva, mora završiti nokautom
1

Kad je Kličko ušao u ring, kad su stali jedan pokraj drugoga, bilo je jasno da su to borci nove dimenzije. Kličko je tu dimenziju otvorio svojom pojavom, rekao je naš proslavljeni boksač Željko Mavrović

VIDEO

Toliko je samouvjeren, sa širokim spektrom udaraca, s fanstastičnim desnim direktom... Anthony Joshua je zaista sjajan boksač, oduševljen je Željko Mavrović nakon što je Britanac obranio svjetski naslov protiv Erica Moline u Manchesteru.

Amerikanac meksičkih korijena nije tu imao šanse, od početka je bilo jasno da je samo pitanje trenutka kad će pasti. Taj je meč ionako bio sam uvertira za ono što slijedi, veliki okršaj predstavnika dviju generacija - Joshua protiv Vladimira Klička. Legendarni Ukrajinac je sjedio u prvom redu, izbliza je mogao vidjeti što ga čeka 29. travnja na Wembleyju.

- Želite gledati veliku borbu? Gledat ćete je - obećao je Kličko nakon što se popeo u ring, a Joshua je dodao:

- Poštujem prvaka, neka bolji pobjedi!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Razlika među njima je 13 godina, Kličko je na 64 pobjede u 68 mečeva, a Joshua na 18 nokauta u svojih 18 mečeva.

- Kad je Kličko ušao u ring, kad su stali jedan pokraj drugoga, bilo je jasno da su to borci nove dimenzije. Kličko je tu dimenziju otvorio svojom pojavom, prije njega nije bilo toliko velikih, visokih teškaša, a danas je Joshua predvodnik generacije u kojoj su svi najbolji boksači baš tih gabarita - kazao je Mavrović, koji se nije usudio prognozirati ishod ovoga meča pet mjeseci unaprijed:

- Ne mogu prognozirati jer ne znam što je i koliko toga još ostalo kod Vladimira. Bude li on na svojoj najvišoj razini, bit će to 50-50. Jedino što u ovom trenutku znam je da taj meč sigurno neće trajati svih 12 rundi. Oni su prejaki udarači da bi to otišlo do bodovanja. Tko prvi uhvati priliku, završit će borbu nokautom - vjeruje legendarni hrvatski boksač.

Mavrović dodaje i kako će Kličko, izgubio ovaj meč ili dobio, svakako završiti karijeru, a pred Joshuom je još 10-ak godina.

- Uz Joshuu, tu je i Deontay Wilder, koji ima 201 cm, još tri centimetra viši od Joshue. Njih dvojica su budućnost teške kategorije - kaže Željko Mavrović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka