Obavijesti

Sport

Komentari 60

Mbappe nastradao, Lyon srušio PSG, Alves se sucu unio u lice

Mbappe nastradao, Lyon srušio PSG, Alves se sucu unio u lice
1

Memphis Depay u posljednjoj je akciji na utakmici fantastičnim udarcem donio pobjedu Lyonu nad PSG-om. Francuski derbi ponudio je sve što nogomet može poželjeti

VIDEO

U derbiju 22. kola francuskog nogometnog prvenstva Lyon je pobijedio PSG 2-1 nanijevši Parižanima tek drugi poraz ove sezone. 

PSG je doputovao u Lyon bez ozlijeđenog Neymara koji ima problema s bedrenim mišićem, a u 36. minuti je zbog nezgodnog udarca teren napustio i Kylian Mbappe. Mladi napadač je u nešto više od pola sata dva puta nastradao - najprije u sudaru glavom s protivnikom, a potom kada je na njega u naletu skočio Lyonov golman nakon čega je iznesen s terena.

Bez dvojice 'čarobnjaka' i igračem manje od 57. minute, PSG ipak nije izdržao i nakon poraza od Strasbourga (1-2) identičnim rezultatom je izgubio i od Lyona.

Domaćin je poveo već u 2. minuti fantastičnim pogotkom Nabila Fekira iz slobodnog udarca s više od 25 metara. Jednako atraktivan bio je i izjednačujući pogodak Layvina Kurzawe u posljednjim trenucima prvog dijela. Dani Alves je ubacio s desne strane, a Kurzawa iz voleja zabio pod gredu.

U 57. minuti PSG je ostao s igračem manje nakon što je, zbog vrlo agresivnog prosvjedovanja kod suca, isključen Dani Alves i Lyon je to uspio iskoristiti.

Pogodak odluke zabio je Memphis Depay u četvrtoj minuti nadoknade sjajnim udarcem s više od 20 metara.

U ranije odigranom susretu Monaco je na svom travnjaku pobijedio Metz 3-1. Monaco je stigao do prednosti u posljednjim trenucima prvog poluvremena golom Jorgea, a u 50. minuti dogodio se možda i ključni trenutak utakmice. Zbog prekršaja izvan kaznenog prostora isključen je gostujući vratar Eiji Kawashima.

Monaco je u 67. minuti iskoristio igrača više i golom Rachida Ghezzala povisio je prednost na 2-0. Tračak nade gostima donio je Niane u 72. minuti, no sve dvojbe oko pitanja pobjednika riješio je Rony Lopes zabivši pogodak za 3-1 u 81. minuti. Za Monaco je branio hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Na ljestvici vodi PSG s 56 bodova, Lyon se probio na drugo mjesto s 48 bodova, Marseille na trećoj poziciji ima 47 bodova, a slijedi Monaco s 46 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom