Obavijesti

Sport

Komentari 53

Mbappé suspendiran do kraja sezone zbog divljačkog starta

Mbappé suspendiran do kraja sezone zbog divljačkog starta
1

Napadač PSG-a zabio je nevjerojatnih 36 golova uz 17 asistencija u 41 utakmici i bio je najozbiljniji konkurent Argentincu Lionelu Messiju za Zlatnu kopačku. Ipak, Kylianu će to ostati samo san...

VIDEO

Francuski reprezentativac Kylian Mbappé (20) odigrao je najbolji sezonu karijere, ali rezultati PSG-a opadali su nakon ispadanja iz Lige prvaka od Manchester Uniteda, a u zadnjih šest utakmica Parižani su slavili samo jednom.

Već se priča o smjeni njemačkog stratega Thomasa Tuchela. PSG je čak prosuo i Kup porazom od Rennesa u finalu 3-2 nakon jedanaesteraca, a crveni karton u toj utakmici dobio je Kylian Mbappé zbog pregrubog starta na suparničkog igrača u 119. minuti.

Francuski nogometni savez nije imao sluha za Mbappéa pa ga je suspendirao do kraja sezone, točnije na tri utakmice. Talentirani napadač neće moći pomoći svom klubu u utakmicama protiv Nice, Angersa i Dijona, ali nešto od toga ga je još više pogodilo.

Napadač PSG-a zabio je nevjerojatnih 36 golova uz 17 asistencija u 41 utakmici i bio je najozbiljniji konkurent Argentincu Lionelu Messiju za Zlatnu kopačku. Ipak, Kylianu će to ostati samo san, barem što se tiče ove sezone. U borbi za Zlatnu kopačku gledaju se ligaški golovi kojih Mbappé ima 30, a taj broj množi se s koeficijentom 2 koji vrijedi za pet najjačih europskih liga. Ostat će Mbappé zbog suspenzije na 60 poena, a Messi s 34 gola trebao bi ostati nedodirljiv do kraja.

Treće mjesto drži talijanski veteran Fabio Quagliarella (36) koji je utrpao 23 gola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu