Obavijesti

Sport

Komentari 32

McChicken vodi bitku s Orlom: Ovo je najveća UFC borba ikad

McChicken vodi bitku s Orlom: Ovo je najveća UFC borba ikad
1

KRALJ SE VRATIO Dvije godine prošle su od zadnje borbe Conora McGregora. Ludi Irac u listopadu će se boriti za UFC naslov protiv Khabiba Nurmagomedova, koji razara svoje protivnike

VIDEO

Svijet do sada nije vidio ovakav okršaj. Najveća UFC borba svih vremena je pred vratima, kralj mješovite borbe Conor McGregor vraća se nakon dvogodišnje pauze...

Khabib Nurmagomedov, UFC prvak lake kategorije, slikovitog nadimka Orao, nikad u karijeri nije izgubio ni jednu jedinu rundu. U 26 borbi ima isto toliko pobjeda, njegovi nastupi orijentirani su na hrvanje i “mljevenje” protivnika.

Takva dominacija prije njega nikad nije viđena u MMA. Ovaj dagestanski ratnik, odrastao sam s dječacima, bez utjecaja žena, u listopadu će se na UFC 229 boriti s Conorom McGregorom, najpopularnijim MMA borcem današnjice.

Khabib je tip borca s kojim se Conor do sada nikad nije susreo. Kao mali hrvao je s medvjedima, a kladionice mu vjeruju u potpunosti. Na njegovu pobjedu koeficijent je 1,50, na McGregora to je velikih 2,80.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Khabib će ‘ubiti’ McGregora - najavio je bivši teškaški prvak Fabricio Werdum pa nastavio:

- Vidio sam ga kako trenira. Taj čovjek je nevjerojatno čvrst.

Dagestanac je do pojasa došao zbog Conorove neaktivnosti.

Nakon što je nokautirao Alvareza i postao prvi borac u povijesti UFC-a s dva pojasa u dvije težinske kategorije istodobno, Irac se posvetio boksu. Odradio je meč od 300 milijuna dolara s Floydom Mayweatherom u kojem je njegov dio iznosio oko 100 milijuna dolara. Jednostavno nije bilo razloga za njegov povratak, to su iznosi koje niti jedan borac do sada nije mogao zamisliti. Jedan Stipe Miočić, najbolji teškaš ikad u UFC-u, u karijeri je zaradio nešto manje od četiri milijuna dolara.

Conor je nevjerojatan kada dođe do “stojke”, nema mu ravnog u kategoriji -70 kg.

- Imaš Khabiba, čudesnog Dagestanca koji gazi preko svakoga tko mu padne na pamet. Pa opet, imaš i Conora, koji jedini može otkriti Khabibove slabosti u ‘stojci’. Ima sposobnost uputiti udarac koji jednostavno ne vidiš i može srušiti svakog u diviziji - rekao je legendarni borac Kenny Florian, UFC-ov analitičar.

- Jedino sudac može zaštititi Conora. Zato će i biti u kavezu. On je opasan prvih osam-devet minuta, nakon toga priči je kraj - smatra Khabibov otac Abdulmanap, koji je sina podvrgnuo čeličnom režimu dok je bio dječak.

Karte za spektakl u Las Vegasu planule su u rekordnom roku. Tri dana bila su potrebna vatrenim obožavateljima da razgrabe sva mjesta u slobodnoj prodaji. UFC je samo na ulaznicama zaradio oko rekordnih 10 milijuna dolara, iako tek treba doći potvrda.

Na eventu u Vegasu borit će se i Derrick Lewis, Aleksandar Volkov, Sergio Pettis, Sean O’Malley.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?