Obavijesti

Sport

Komentari 26

McGregor i Kavanagh upali kod J.Lo pa mu CR7 stisnuo polugu

McGregor i Kavanagh upali kod J.Lo pa mu CR7 stisnuo polugu
1

Conor McGregor i njegov trener John Kavanagh upali su na tulum Jennifer Lopez u Las Vegasu. Cijela večer se pretvorila u zaista sadržajan događaj

VIDEO

Trener Conora McGregora John Kavanagh ispričao je kako mu je zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo 'stisnula' polugu nakon što su nepozvani upali na rođendanski tulum Jennifer Lopez u Las Vegasu.

Ispričao je nekoliko detalja kako je to putovati i družiti se sa slavnim irskim MMA borcem. Jedna od najzanimljivijih bila je kako su pratili Cristiana Ronalda na parti i upali nepozvani.

Ronaldo je nešto ranije taj dan bio na treningu Conora McGregora i spomenuo da navečer ide na tulum Jennifer Lopez. McGregor kakav je, odmah je odlučio da s Cristianom idu i njih dvojica.

- Sva trojica smo pomislili: "Kako nas Ronaldo može pozvati na tulum, a nismo pozvani? Tko će sve biti tamo?" - prisjetio se Kavanagh pa nastavio:

- Čak i u njegovu autu dok smo se vozili: "Čekaj! Ovo je velika pogreška. Ući ćemo i na kraju će nas neki zaštitar izbaciti".

Na kraju je ispalo da ne samo da su mogli ostati nego je J.Lo bila oduševljena McGregorovim dolaskom.

- Dotrčala je i počela vrištati kao curica: "Oooo, Conor McGregor! Hvala što si došao, ajmo plesati!

I dok je J.Lo bila okupirana Conorom, Ronaldo nije mogao prestati pričati s Kavanaghom.

- Ronaldo mi je prišao i počeo pričati kako čita sve što objavim i da me prati na Instagramu. U tom trenutku sam pomislio: "Čekaj dok ovo ispričam svojem tati".

Kavanagh je dalje otkrio kako je tulum bio "poprilična pijanka". Sve je završilo tako da mu je Ronaldo 'stisnuo' polugu na glavi (primio ga je u 'kravatu').

No unatoč cijeloj zabavi, Kavanagh je bio impresioniran Ronaldovom odlučnošću i koliko je nabrijan na to što radi.

- Pričali smo o načinu treniranja i psihološkom pogledu natjecanja. Nakon nekog vremena počeo sam shvaćati: "Ovaj čovjek je isti kao Conor McGregor. Usredotočen je na samo jednu stvar i ništa drugo ga ne zanima".

- Obični ljudi bi ih nazvili opsesivnim i rekli da nešto s njima nije u redu. No ne možeš doći do vrha ako nemaš takvu osobnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener