Obavijesti

Sport

Komentari 10

McGregor: Rat nije gotov, ali Nurmagomedov bježi od mene

McGregor: Rat nije gotov, ali Nurmagomedov bježi od mene
1

'Pogodio sam Khabibovog brata u arkadu, zadao sam završni udarac. Rat nije gotov. Želim se opet boriti protiv Khabiba, a ako se taj revanš ne dogodi, to će biti samo zbog Khabiba i njegovog tima', rekao je Conor

VIDEO

Malo bi se borio, malo bi odmarao, takav je irski borac Conor McGregor (30) koji je u dva navrata najavio da će se povući iz MMA svijeta, ali bi se uvijek predomislio. Tako je bilo i nedavno, a Conor moli UFC za revanš s Khabibom Nurmagomedovom (30).

- Na kraju naše prve borbe ja sam zadao završni udarac. Pogodio sam Khabibovog brata u arkadu, zadao sam završni udarac. vjerujte mi, rat nije gotov. Želim se opet boriti protiv Khabiba, a ako se taj revanš ne dogodi, to će biti samo zbog Khabiba i njegovog tima - priznao je Conor McGregor u razgovoru s Tonyjem Robbinsom.

Irac je ipak skeptičan oko revanša.

- Ma oni samo bježe, ali ponavlja, želim se boriti.

Irska zvijezda posljednju je borbu odradila u studenom 2018. godine kada ga je na priredbi UFC 229 pobijedio Nurmagomedov. Po završetku tog meča svjedočili smo velikom incidentu u kojem su se zakačili ljudi iz Conorovog i Habibovog stožera, McGregor je i priveden, te je dobio šestomjesečnu suspenziju. No, Conor McGregor je putem svog Twittera obavijestio javnost kako se sada želi vratiti.

- Moram biti iskren, mislim da se nikada neću povući, nikada neću odustati od borbi. I dok ću moći hodati, ja ću se boriti. Zašto ne? Volio bih se vratiti u jednoj "pay per view" borbi - poručio je McGregor.

McGregor graditelj: Napravit će domove siromašnim obiteljima
McGregor graditelj: Napravit će domove siromašnim obiteljima

Teško je iz današnje perspektive zamisliti revanš protiv Khabiba Nurmagomedova koji bi se po ubrzo (također po isteku šestomjesečne suspenzije) trebao boriti s Dustinom Poirierom. Najizgledniji protivnik McGregora je 30-godišnji Amerikanac Justin Gaethje (omjer 20-2) koji je u posljednjoj borbi u prvoj rundi nokautirao Edsona Barbozu. No, Conor McGregor je privlačno ime u svijetu slobodnih borbi, s njim snage žele odmjeriti i velikani poput Tonyja Fergusona ili Natea Diaza...

Conor McGregor tvrdi da zna zašto je izgubio od Dagestanca.

- Napravio sam nekoliko pogreška, bio i ozlijeđen, a imao sam i viška kilograma pa me umorilo skidanje. Bio sam dehidriran, nisam spavao 48 sati prije vage, ali sve su to opravdanja za koja me boli k**** - priznao je Irac koji u revanšu želi ispraviti pogreške.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu