Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

McGregor šokirao iznenadnom odlukom: Opraštam se od MMA

None Foto: Stephen R. Sylvanie

Conor McGregor je posljednju borbu imao u listopadu 2018. godine, a pobijedio ga je Khabib Nurmagomedov. Nakon borbe je do okršaja među borcima, a Irac je u siječnju suspendiran na šest mjeseci

Conor McGregor (30) se oprostio od MMA! Irski borac potpuno neočekivanu odluku objavio je na svom Twitteru.

- Danas sam se odlučio oprostiti od MMA. Svim bivšim kolegama želim sreće dalje u natjecanju, a ja se priključujem bivšim partnerima koji su već u mirovini. Pina Colade od mene, dečki - napisao je McGregor.

Bivši UFC prvak je posljednju borbu imao u listopadu 2018. godine, a pobijedio ga je Khabib Nurmagomedov. Nakon borbe je do okršaja među borcima, a McGregor je u siječnju suspendiran na šest mjeseci.

Prije desetak dana Conor je uhićen tijekom odmora u Miamiju zbog napada na obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati. Izgubio je  živce, istrgnuo 22-godišnjaku mobitel iz ruke i razbio ga. Američka policija ga je privela, a pušten je nakon plaćene jamčevine.

Na odmoru je bio sa suprugom Dee Devlin i jednogodišnjim sinom Conorom Juniorom, a samo dan ranije ušao je u kavez s opasnim aligatorom.

Foto: Conor McGregor/Instagram

Prošle je godine irski MMA borca osuđen na pet dana društveno korisnog rada i obaveznu psiho-terapiju zbog problema sa kontrolom bijesa nakon što je napao autobus u kojem su se vozili njegove kolege, UFC borci.

Komentari (24)
  • Ma neka radi što želi.. ako želi 4 puta prekidati- neka. Ako ne želi - opet neka. Nit ovisimo o tome nit nam je od velike važnosti. Nek je samo kruha i igara..

    26. 3. 2019,   07:37
  • vratiće se on...zbog ljubavi prema dolarima...

    26. 3. 2019,   07:24
  • Svakako je uzeo dovoljno love da vise ne mora primati udarce u glavu, a i sam je vjerojatno svjestan da su Khabib i Tony pravi kraljevi kategorije.

    26. 3. 2019,   07:37