Obavijesti

Sport

Komentari 50

Meč protiv Johnsona dokaz je da Hrga spada u top 10 svijeta

Meč protiv Johnsona dokaz je da Hrga spada u top 10 svijeta
2

NA VRHU Hrga je već sada pokazao da može boksati s najkvalitetnijim boksačima svijeta. Da njegov napredak nije slučajan i da će, ako će sve ići po planu uskoro boksati u samoj svjetskoj eliti

VIDEO

Trebao je boksati protiv još nedokazanog Ytala Peree, 25-godišnjaka koji gradi boksačko ime. U zadnji čas dobio je zamjenu i veliko boksačko ime Kevina Johnsona.

Amerikanac koji je 12 rundi boksao s Vitalijem Kličkom i Tysonom Furyjem pred Filipa Hrgovića postavio je ispit kakav Hrgović još nije imao.

POGLEDAJTE GALERIJU:

21
| Foto: Igor Kralj/PIXSELL/ (ILUSTRACIJA)

A dečko iz Dubrave riješio ga je kao da se radi o 2+2. Johnsona je odškolovao osam rundi kao da ovaj nema preko 40 mečeva s nekima od najvećih imena posljednjih 15-ak godina.

Bila je to dominacija našeg najboljeg boksača koji je 7 rundi demolirao Johnsona prije nego je spustio ručnu i odradio posljednju rundu bez nepotrebnog rizika za pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca.

Iskusnom Amerikancu svaka čast. Čovjek je prihvatio meč samo tjedan dana nakon nastupa u Njemačkoj. I premda je pokazao tvrdu bradu, čeličnu volju i golemo iskustvo, Hrgović je pokazao klasu koja ga odvaja od prosjeka i gura na sam vrh svjetskog boksa.

Hrgović je demonstrirao zavidnu razinu boksa na distanci s brzim ulascima i izlascima. Kretanje unatrag popravio je u tolikoj mjeri da danas njegovi niži suparnici moraju biti nevjerojatno brzi da bi mu mogli nauditi.

A pošto je riječ o teškoj kategoriji, rijetko tko van top 10, top 15 boksača ima toliku brzinu kao Hrgović.

I stoga - Hrga je već sada pokazao da može boksati s najkvalitetnijim boksačima svijeta. Da njegov napredak nije slučajan i da će, ako će sve ići po planu, uskoro biti u samoj svjetskoj eliti.

Još nekoliko mečeva i Hrgović će svoj boks demonstrirati među top 10 boksačima svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu