Obavijesti

Sport

Komentari 11

Medicinska sestra: 'Kad Siniša gleda Bolognu, ne ometamo ga'

Medicinska sestra: 'Kad Siniša gleda Bolognu, ne ometamo ga'
1

Nervirao se oko Bologne. Kad su utakmice, mi ne ulazimo u njegovu sobu. Čuli bismo ga iz hodnika, iz drugih odjeljaka u bolnici, ali nitko se ne bi bunio od pacijenata, rekla je sestra

VIDEO

Trener Bologne Siniša Mihajlović (50) u petak je održao konferenciju za medije u kojoj je otvoreno govorio o opakoj bolesti kroz koju je prolazio, leukemiji. Bivšem nogometnom reprezentativcu Jugoslavije, rođenom Vukovarcu, stanje je sad dobro nakon višemjesečne terapije i nada se da će tako i ostati.

- Četiri su teška mjeseca iza mene. Odradio sam kemoterapije i karakterom izgurao sve to. Da nije bilo svih tih ljudi, ne bih sad bio ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja je sa mnom prolazila kroz taj strašan period - govorio je, između ostalog Mihajlović, poimence zahvalio liječnicima, a medicinska sestra sada je progovorila o tome kako je trenirati srpskog stručnjaka te mu se zahvalila:

Pokretanje videa...

Mihajlović, video poruka 01:36

- On je pravi gospodin. Radila sam kada je održao konferenciju i ta pohvala me je dirnula, njegove riječi značile su i nama, liječničkom osoblju, a i pacijentima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkrila je i kako je Mihajlović nakon odlaska iz bolnice bio uplašen:

- Bojao se moguće prehlade. No objasnila sam mu da nema toliko razloga za strah. 

Mihajlović je i iz bolnice trenirao klub, a za vrijeme svake utakmice - cijela bolnica je utihnula osim njega!

- Nervirao se oko Bologne. Kad su utakmice, mi ne ulazimo u njegovu sobu. Čuli bismo ga iz hodnika, iz drugih odjeljaka u bolnici, ali nitko se ne bi bunio od pacijenata. Dapače, kad Bologna izgubi ostali pacijenti pitaju kako je Siniša to podnio.

Mihajlovićevo stanje sve je bolje. Liječnik Michele Calvo objasnio je kako su rezultati nakon prvog ciklusa terapije bili jako pozitivni i da su nastavili i u drugom ciklusu istim lijekovima i metodama uz transplantaciju koštane srži.

- Polako će nastupiti povratak u normalan život, prvih 100 dana je najosjetljivije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.