Obavijesti

Sport

Komentari 43

Medveščak bez pola momčadi junački pao protiv Red Bulla...

Medveščak bez pola momčadi junački pao protiv Red Bulla...
6

NIJE IŠLO Hokejaši Red Bulla slavili su u Ledenoj 5-2 i poveli 2-1 u četvrtfinalnoj utakmici doigravanja. Medveščaku zbog ozljeda i kazni nisu igrali ključni igrači...

VIDEO

"Medvjedi" bez Kylea Greentreeja i Brandona Bucka nisu uspjeli. Ovaj dvojac za Medveščak je zabio ukupno 49 golova. U trećoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige Red Bull je slavio 5-2 u Ledenoj dvorani.

Red Bull je imao krila. I to kakva. Gosti iz Salzburga nošeni nevjerojatnim sudačkim kriterijem poveli su u seriji (2-1) i sad su u velikoj prednosti. 

Navijači Medveščaka prvi su put od nastupa svog kluba u EBEL ligi bacali stvari na led. Skupilo im se. Dosta im je krađa i to usred njihovog grada. Vidjeli smo svašta. Igrač Red Bulla padne, u padu potrga palicu, pogleda suca, ovaj isključi igrača Medveščaka.

Ono što je bilo isključenje za Medveščakovog igrača, nije bilo za igrače Red Bulla. Minutu i pol prije kraja utakmice "medvjedi" su se vratili, došli su na 2-3, ali Red Bull je do kraja zabio još dva gola i završio utakmicu.

Četvrtfinale doigravanja:

Medveščak - Red Bull 2-5

Live:

Treća trećina: 1-3

<<< Gotova je utakmica.

<<< Red Bull je zabio za 5-2.

<<< Priča je završena. Red Bull je zabio za 4-2 minutu i pol prije isteka posljednje trećine.

<<< Goooooool! Gašparović je zabio za smanjenje vodstva 2-3! Do kraja utakmice je još osam minuta!

<<< Gol! Red Bull je poveo 3-1. Teško će sad biti "medvjedima" vratiti se u utakmicu. Opet je Medveščak imao igrača manje, a gosti iz Salzburga to su iskoristili.

<<< Počela je posljednja dionica igre. Medveščak mora krenuti po gol. Ako Salzburg dobije u Zagrebu, u velikoj je prednosti i bit će teško "medvjedima" proći u polufinale.

Druga trećina: 1-1

<<< Gotova je druga trećina.

<<< Gol! Austrijanci su poveli! Velika pogreška Medveščaka i Red Bull je to kaznio. Do kraja druge trećine ostalo je pet minuta.

<<< Ponovno prgavi Austrijanci nasrću na našeg golmana. Umalo je došlo do masovne tučnjave. Nevjerojatno, ali sudac je čak isključio i jednog igrača Red Bulla. 

<<< Medveščak je imao sjajnu priliku osam minuta prije kraja druge trećine, ali nije bilo sreće. Dobro igra zagrebačka momčad ako se uzme u obzir podatak da im za ovu utakmicu nema ključnih igrača.

<<< Gooooooool! Jakub Gašparević zabio je za 1-1! Fantastična akcija Medveščaka i gol Gašparevića. "Medvjedi" su ekrpesno izjednačili u drugoj trećini.

<<< Počela je druga dionica igre. Salzburg vodi 1-0.

Prva trećina: 0-1

<<< Kraj prve trećine!

<<< Samo dvije minute prije kraja prve dionice Red Bull je poveo 1-0. Gosti su imali igrača više iz još jedne smiješne situacije. Ono što je isključenje za Medveščak, za Salzburg nije. Pa smo tako vidjeli da igrač Salzburga pada, u padu mu se potrga palica, igrač pogleda suca, sudac isključuje igrača Medveščaka. Nevjerojatno. Strijelac za goste bio je Trattnig.

<<< U tijeku je prva dionica igre u Ledenoj dvorani Doma sportova. Medveščak dočekuje Red Bull u trećoj utakmici četvrtfinalne serije doigravanja. Trenutno je 0-0. Suci su opet imali nekoliko smiješnih odluka u korist gostiju iz Salzburga, ali Medveščak je već navikao na to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica