Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Medveščak i Olimpija imat će ravnopravan partnerski odnos

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Suradnja bi počivala na slobodnoj i jednostavnoj razmjeni igrača između spomenutih klubova za igranje u KHL-u i EBEL-u, stoji u priopćenju hokejaša Medveščaka

Medveščak i Olimpija dogovorili su sve uvjete partnerstva te se očekuje da ga IIHF potvrdi. Tom suradnjom Medveščak i Olimpija postali bi isključivo partnerski klubovi, a ne ‘farme’ ili podružnice, kako se nagađalo. Suradnja bi počivala na slobodnoj i jednostavnoj razmjeni igrača između spomenutih klubova za igranje u KHL prvenstvu i EBEL prvenstvu u idućoj sezoni, stoji u priopćenju “medvjeda”, koje je potpisao glasnogovornik Ranko Vučinić.

U današnjoj međusobnoj prijateljskoj utakmici u Mariboru za Olimpiju će jednokratno zaigrati pet igrača Medveščaka, Marko Šakić, Dario Kostović, Gal Koren, Saša Martinović i Kenneth MacAulay.

Komentari (12)
  • Ovo je svakako dobar potez medvjeda, nadam se da se može nešto i zaradit na tom.

    8. 8. 2013,   15:23
  • Sigurna pobjeda protiv Olimpije 3:0.

    8. 8. 2013,   21:14
  • U cijeloj godini trener Bajc će biti u "nezavidnoj" situaciji, "nikad" neće znati s koliko igrača može računati za sljedeći susret u Ebelu?, jer ako mi kojeg "naprasito" vratimo (zbog naših potreba) eto problema, a opet, ova "situacija" između dva kluba, je "kopija" RBS-a koji uvijek ima igrače na "lageru" za svoje potrebe kad mu trebaju, uzme ih. Samo ovakva suradnja može pojačati manadžment u Ebellu i zaradu jer već malo liberalniji zakon od prošle godine koji je produžio licenciranje igrača za klubove je bio "najava" ovakvog sporazuma kojeg imamo sad, jasno sve u svrhu zarade i popularizacije hokeja. Moje mišljenje.

    8. 8. 2013,   15:59