Obavijesti

Sport

Komentari 19

Medveščak protiv Admirala do prve pobjede u sezoni KHL-a...

Medveščak protiv Admirala do prve pobjede u sezoni KHL-a...
1

KROZ MAGLU DO BODOVA Nikad prije "medvjedi" nisu imali četiri boda nakon dva odigrana kola u KHL-u. Hrvatski predstavnik srušio je Admirala u Domu sportova 3-1

VIDEO

Nakon uvodnog poraza od Amura nakon penala u srijedu, hokejaši Medveščaka stigli su i do prve pobjede u svojoj trećoj sezoni u drugoj najjačoj ligi svijeta, KHL-u. Pred 5000 ljudi u Ledenoj dvorani Doma sportova pao je Admiral iz Vladivostoka 3-1 (1-0, 1-1, 1-0).

Zanimljivo, "medvjedima" je to najbolji start u KHL-u, nikad prije nisu imali četiri osvojena boda nakon prve dvije utakmice.

- Lijepo je upisati prvu pobjedu u sezoni. Teška je ovo liga, nikom neće biti lako zabijati golove. Utakmice će se dobivati na maksimalno jedan do dva gola razlike, tako će biti cijelu sezonu - rekao je trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Ledena dvorana ponovno je bila i maglovita, zbog visoke temperature u Zagrebu (30-ak Celzijevih stupnjeva) izdizala se maglica pa su hokejaši imali problema s vidljivošću, kao i gledatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Teže je juriti rezultat u takvim uvjetima. Kad vodiš, puno je lakše igrati - kazao je Marek Kvapil, strijelac trećeg gola za "medvjede", koji se pridružio Radeku Smolenaku i Geoffu Kinradeu među strijelcima.

Treću od četiri domaće utakmice na startu sezone Medveščak igra u nedjelju protiv Sibira iz Novosibirska u 17:30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...