Obavijesti

Sport

Komentari 8

Menadžer: Fernando Gago plače jer ne igra u Realu...

Menadžer: Fernando Gago plače jer ne igra u Realu...
1

Marcelo Lombilla, menadžer nogometaša Real Madrida, Fernanda Gaga, otkrio je da je njegov štićenik doživio emotivni slom i da sjedi i plače...

VIDEO

Zadnji vezni Reala, Fernando Gago nesretan je jer ne dobiva priliku. Argentinac sve više razmišlja o odlasku iz kluba, što je potvrdio i njegov menadžer Marcelo Lombilla.
- Kada bi imao minutažu u Realu, Fernando bi rado ostao. Ne radi se o novcu. Gago želi ritam utakmica. Svjetsko se prvenstvo bliži, a on očajnički želi biti u kadru izbornika Diega Maradone – izjavio je Lombilla za Marcu.
- Niti za mene nije dobro imati igrača koji je nesretan svojim stanjem u klubu. Gago ne igra. Kod kuće sjedi i plače – dodao je.
Zbog reprezentacije Gago razmatra siječanjski odlazak iz kluba. Spominje se Fiorentina, pa čak i povratak na posudbu u Boca Juniorse, momčad iz koje je u siječnju 2007. godine došao u “kraljevski klub”, još u eri trenera Fabija Capella i sportskog direktora Predraga Mijatovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu