Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Menadžer: Juve nije pitao za Strinića već za Antonija Milića

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Za Strinića se raspituju klubovi iz Premiershipa, a Dnjipro traži devet milijuna eura, kaže Tonči Martić, Strinićev menadžer. Dodaje i kako Juve prati Hajdukova Milića

Menadžer Ivana Strinića Tonči Martić demantirao je jučerašnju vijest da je Juventus zainteresiran za hrvatskog reprezentativnog braniča.

- Pročitao sam u medijima o interesu Juventusa, no u ovom trenutku s njima nismo u kontaktu. Razgovarali smo svojevremeno, no ne samo o Striniću nego i drugim igračima. Strinić ima ugovor s Dnjiprom do prosinca 2014., a ponude mu dolaze najviše iz Premiershipa - rekao je Martić.

Strinićeva cijena je prilično velika.

- Dnipro traži 9 milijuna eura za Strinića, a Stoke City i Sunderland ponudili su nekoliko milijuna manje - dodao je Martić i otkrio kako je Juventus zainteresiran za Hajdukovog stopera Antonija Milića.

Milić je 1994. godište, a kako bi ga zaštitio od preranog odlaska Hajduk je nedavno s njim produljio ugovor do 2015. godine.  

Komentari (9)
  • ove novine su teško žutilo, svi su na heroinu..

    10. 5. 2013,   10:35
  • ma ljudi moji tak se igraci prodaju,Strinic,Milic,Rebic,Jedvaj.... i ce se prodat i svi su se prodali osim naseg Sammira.

    10. 5. 2013,   10:56
  • i sad , zar ne bi trebalo neke sankcije udarit nekom novinaru za širenje neistina .......

    10. 5. 2013,   09:26