Obavijesti

Sport

Komentari 16

Menadžer na Linkedinu traži besplatnog Xavija i Kroosa...

Menadžer na Linkedinu traži besplatnog Xavija i Kroosa...
2

Trebam dvojicu igrača s europskom putovnicom s karakteristikama Xavija ili Tonija Kroosa za klub iz treće španjolske lige. I moraju biti besplatni, napisao je menadžer

VIDEO

Ni menadžeri nisu što su nekad bili. Izvjesni Richie O'dare sjedio bi u fotelji i u isto vrijeme u španjolskom trećeligašu imao igrače poput Xavija i Tonija Kroosa. 

Upravo je to zatražio preko društvene mreže Linkedin. Kakvi skauti, kakvo gledanje DVD-a, kakva statistika, kakvo gledanje igrača? Linkedin je majka svih transfera.

Linkedin

Richie je objavio kako treba dvojicu veznjaka s europskom putovnicom, mlađe od 25 godina uz dodatak da igraju kao Xavi Hernandez i Toni Kroos i da su besplatni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Trebam dvojicu igrača s europskom putovnicom s karakteristikama Xavija ili Kroosa za klub iz treće španjolske lige. Imamo velike šanse za drugu ligu sljedeće sezone. 

- Trenutno smo drugi u trećoj ligi, plaća je 1300 eura mjesečno, a igrači moraju biti spremni doći u sljedećih šest dana - napisao je Richie na Linkedinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...