Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Mene napadaju, a Ronaldo se smije primati za međunožje...'

'Mene napadaju, a Ronaldo se smije primati za međunožje...'
1

Alex Morgan je zabila gol pa imitirala ispijanje čaja. Na taj način htjela se našaliti s Englezima kojima je ispijanje čaja jedan od omiljenih tradicionalnih rituala. Amerikanke su pobijedile Englesku 2-1

VIDEO

Američka nogometašica Alex Morgan (30) pažnju je uvijek plijenila sjajnim nogometnim vještinama, ali i zavidnim izgledom. Ipak, našla se na meti kritika nakon što je u polufinalu SP-a protiv Engleske provokativno proslavila gol.

Naime, Morgan je zabila gol pa imitirala ispijanje čaja. Na taj način htjela se našaliti s Englezima kojima je ispijanje čaja jedan od omiljenih tradicionalnih rituala. Amerikanke su pobijedile Englesku 2-1.

- Pa to je slično objavi rata - napisao je Piers Morgan, poznati britanski voditelj na Twitteru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full with gratitude, full with love

Objavu dijeli Alex Morgan (@alexmorgan13)

Povezao je to Piers s Bostonskom čajankom iz 1773. godine. Građani Bostona organizirali su bojkot nezadovoljni britanskom ekonomskom politikom prema američkim kolonijama. Popeli su se na tri britanska broda i sav čaj pobacali u more.

Zbog velikih kritika morala je reagirati i sama Alex Morgan, nogometašica Orlando Pridea.

- Nisam to napravila radi provokacije, nego je to dio jedne veće priče. U sportu postoje dvostruki standardi kad je riječ o sportašima i sportašicama. Mi bismo, kao, trebale paziti na to kako se ponašamo. Ne bismo trebale pretjerano slaviti i sve bi trebalo biti umjereno. S druge strane, nogometaši se svako toliko hvataju za međunožje (Cristiano Ronaldo op.a.) i rade slične stvari i nikome ništa - poručila je Morgan okupljenim novinarima.

Podsjetimo, Ronaldo je prošle sezone u Ligi prvaka dobio 20.000 eura kazne zbog primanja za međunožje nakon postizanja gola protiv Atletico Madrida u Torinu.

- Igračice su uzori, ne volim kad ih se napada i kritizira. To su seksistička sranja - poručila je oštro Becca Roux, direktorica američke ženske nogometne reprezentacije. Roux smatra da je na Morgan pokrenuta hajka i to ponajviše zato što je žena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani