Obavijesti

Sport

Komentari 36

Messi: 'Hoću Lautara!' Inter će htjeti više od 100 milijuna eura

Messi: 'Hoću Lautara!' Inter će htjeti više od 100 milijuna eura
5

Lukaku je bio lakše ozlijeđen pa je Interov napad na Nou Campu vodio Lautaro Martinez. Messi je oduševljen suigračem iz repke i hoće ga u Barci. Ali... Lautaro danas vrijedi više od 100 milijuna eura

VIDEO

Talijanski Corriere dello Sport piše, a katalonski Mundo Deportivo prenosi:

Leo Messi oduševljen je Interovim 22-godišnjim napadačem Lautarom Martinezom i mladog suigrača iz argentinske reprezentacije pošto-poto želi kod sebe i u klubu pa je Upravi poručio: 'Dovedite mi Lautara u Barcelonu'!

Champions League - Group F - FC Barcelona v Inter Milan

Interov je Argentinac u srijedu zabio Blaugrani na Nou Campu u Ligi prvaka. Barcelona je na kraju dobila 2-1 golovima Luisa Suareza, a Lautaro je uz gol u 3. minuti ušao u još dvije sjajne šanse kojima je, kod 0-1, mogao nokautirati Katalonce.

Lautaro bi za koju godinu mogao biti upravo Suarezov ciljani nasljednik, a vrhunski odnos između njega i Messija začet je na prošloljetnoj Copa America.

Argentina je zaigrala sa trojicom napadača, izbornik je jasno rekao kako ta priča može funkcionirati samo ako će sva trojica 'rintati' 90 minuta. Na kraju je ispalo da su (očekivano) 90% trke odradili Lautaro i Sergio Agüero.

Suci su (na 'brazilskoj' Copi) oštetili Argentinu, ali vrhunski 'feeling' Messija i Lautara rođen je i u igri i van travnjaka. Posljedično je iz argentinske repke (a onda, dolaskom Contea: i iz Intera) ispao Mauro Icardi.

Inter je Lautara iz Racinga doveo prošlog ljeta za samo 14 milijuna eura. Poznati portal Transfermarkt vrijednost mu procjenjuje na 25-30 milijuna, ali današnje je nogometno tržište eruptiralo van svih granica pa se procjenjuje da Inter neće ni sjesti za stol ako pregovori ne počinju od 100 milijuna eura.

Interes Barce još je prije dva mjeseca potvrdio igračev menadžer Alberto Yaque, a ako bi Katalonci zaista zapeli za Lautara Nerazzurri bi ga vjerojatno prodali za 100-tinjak milijuna, upisali blagotvorni plus od 85-90 milijuna u bilancu pa za pola tog iznosa kupili novog napadača jer... Lautaro Martinez ionako je, zapravo: pričuva Romelua Lukakua.

I standardni argentinski reprezentativac. Koji trči kao zadnji vezni, a jak je k'o bik (to mu je i nadimak: El Toro). Prilagođava se bilo kojoj napadačkoj roli, pun je talenta, tek su mu 22 godine, a golgeterčina je. Pa je zato pričuva - vrijedna 100.000.000 €!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe