Obavijesti

Sport

Komentari 178

Messi i 10 'panjeva': Dok Leo napada, suigrači mu spavaju...

Messi i 10 'panjeva': Dok Leo napada, suigrači mu spavaju...
1

Argentina bi mogla razočarati navijače na još jednom velikom natjecanju, a Lionel Messi propustiti novu priliku za osvajanje trofeja s "gaučima". Možda i ne bi bilo tako kad bi mu se suigrači više trudili

VIDEO

Zabio je gol Paragvajcima, ali nije bilo dovoljno za pobjedu. Lionel Messi drugu utakmicu na Copa Américi htjet će što prije zaboraviti jer "gauči" su, nakon poraza od Kolumbije, remizirali 1-1 s Paragvajem i tako se doveli na rub ispadanja s kontinentalnog prvenstva.

Napadač Barcelone bio je najbolji pojedinac na terenu stadiona u Belo Horizonteu, ali protiv discipliniranih Paragvajaca koje vodi Eduardo Berizzo, bivši trener Seville i Athletic Bilbaa, nisu mogli do pobjede.

Messi zabio, ali nije bilo dosta: Argentina je na rubu ispadanja
Messi zabio, ali nije bilo dosta: Argentina je na rubu ispadanja

Štoviše, Paragvaj je bio konkretniji prema naprijed. Uputio je tri udarca više (10-7), promašio dvije velike prilike. Argentinci su imali gotovo 100 dodavanja više (474-380), ali sve je to bilo previše jalovo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Društvenim mrežama već kolaju i snimke kako to izgleda kad Argentina napada.

U jednom napadu, na samom početku utakmice protiv Kolumbije, Argentinci stoje na rubnim dijelovima terena dok su protivnici zgusnuti na sredini. Nalikuje to na neobičnu formaciju 5-1-4.

U drugoj situaciji, u drugom poluvremenu utakmice protiv Paragvaja, Messi vuče loptu na centru prema golu Paragvaja, a ispred njega su čak šestorica protivničkih igrača, dok se nitko od suigrača ne nudi.

"Gauči" su u toj utakmici na mišiće uspjeli izboriti remi koji ih drži u igri, Messi ih je spasio golom iz penala pa je Franco Armani obranio penal Paragvajcu Gonzálezu, ali s takvom igrom sasvim je realno da neće do novog finala. A kamoli do naslova, kojeg Messi sanja s reprezentacijom. Triput je zapeo u završnom meču...

Messi: Ne dobiva utakmicu dres

- U teškoj smo situaciji, puno je mladih ljudi koji nikad nisu doživjeli ovakvo što, ali moramo brzo podići glave i misliti o sebi, da moramo pobijediti Katar kako bismo se kvalificirali. Nemamo puno vremena, ali moramo se poboljšati - komentirao je Messi.

- Igrali smo dobro u prvih 15 minuta, držali posjed lopte i imali jasnu ideju u igri iako nismo stvarali prilike. Nakon što smo primili gol, postali smo nervozni - dodao je.

Zvijezda Barcelone vjeruje kako će se domoći četvrtfinala.

- Kad sam zabio taj penal, momčad je osjećala da možemo pobijediti. Bilo bi strašno važno da smo u tome i uspjeli, ali sad moramo misliti samo o Kataru i pobjedi. Bilo bi ludo da s ta tri boda ne prođemo dalje - rekao je Messi i zaključio:

- Znali smo da neće biti lako doći i igrati na Copa Américi, tražili smo dobru momčadsku igru. Pa i Venezuela je zakomplicirala stvari za Brazil. danas se ne pobjeđuje samo zbog dresa koji nosiš, nego moraš dobro igrati i doći do najboljeg rezultata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram