Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Messi: Neymar je htio otići iz PSG-a, čudno da nije u Realu

None Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL 3

Čovjek je svima jasno dao do znanja da stvarno ne želi ostati u Parizu. I kad se nije vratio u Barcelonu mislio sam da će Perez i Real nešto napraviti da ga dovedu, priča Messi o ljetnom prijelaznom roku

Leo Messi je za radio RAC1 dao intervju u kojem se dotaknuo desetine nogometnih tema, a katalonski su kolege u najavi izvukle dvije po njima najzanimljivije, o Neymaru i Dembeleu.

Messi je priznao da ga čudi što od početka sezone u Primeri ne vidi dobro poznato lice:

Neymar je cijelo ljeto svima jasno davao do znanja da stvarno ne želi ostati u Paris Saint-Germainu. I bio sam uvjeren da će, ako se ne vrati kod nas u Barcelonu, završiti u Madridu. Ali... Izgleda da Florentino Perez i Real nisu napravili taj napor da ga dovedu - priča argentinski nogometni čarobnjak.

Njegov suigrač iz Barcinog napada, Ousmane Dembele, dobio je crveni karton na utakmici sa Sevillom, a Messija čudi da je Dembele isključen: zbog prigovora.

- Nisam mogao vjerovati kad mu je Mateu Lahoz pokazao crveni karton. Kako je razumio što mu Dembele govori? Pa mi u svlačionici više od pola toga ne razumijemo, čovjek se muči dovršiti svaku rečenicu. Stvarno očajno govori španjolski, a španjolski sudac u španjolskoj ligi ga isključi zbog prigovora... Čudno - rekao je Leo Messi za RAC1.

Dembele, kao Lahoz (a za razliku od Messija), dobro govori engleski. Uostalom, najsočnija psovka uvijek je prvo što se nauči na stranom jeziku...

Komentari (28)
  • Izgleda da su se novinari kao i on tek oporavili od Liverpola😂😂😂😂

    9. 10. 2019,   10:21
  • Kaj se ovaj čudi za Neymara.Pa prva ga je barca otkantala.

    9. 10. 2019,   09:33
  • Mali iskompleksirani patuljak

    9. 10. 2019,   10:55