Obavijesti

Sport

Komentari 199

Messi nezaustavljiv? E, pa nije! Evo kako smo mi to uspjeli...

Messi nezaustavljiv? E, pa nije! Evo kako smo mi to uspjeli...

Proučili smo do detalja sve kretnje, navike..., a najčešće je dolazio na moju stranu. Dres? Da, Rakitić nam ga je nabavio, ali moj je nestao negdje u transportu. Nema veze..., kaže Strinić dok čeka debi za Milan

VIDEO

Messi je najbolji, nema superlativa kojima bih ga opisao. On radi razliku, uvijek sam glasao za njega dok sam bio izbornik, rekao je Niko Kovač.

Rio Ferdinand nazvao ga je izvanzemaljcem, a Ivan Rakitić poručio:

- Ja 600 golova nisam zabio ni na treninzima!

Najbolji? Vjerojatno. Nezaustavljiv? E, to neće proći! Svjedok: Ivan Strinić!

- Gledao sam i uživao. Ne samo Barcelonu nego i Ajax. Stvarno igraju vrhunski. Jedino mi je malo žao Liverpoola, zaslužili su barem gol, da ostane neka nada. Prevelik je rezultat 3-0 za ono što smo vidjeli na terenu - rekao nam je Strinić.

Messi?

Champions League Quarter Final Second Leg - FC Barcelona v Manchester United

- Izvanzemaljac, ali ne može ni on sve sam, to se najbolje vidi u reprezentaciji. U Barceloni ima sjajan prateći orkestar, tu je godinama, sve je podređeno njemu, a kad je tako, onda i on igra vrhunski i vrlo teško ga je zaustaviti.

Vi ste ga zaustavili, na SP-u u pobjedi 3-0.

- Lijepo zvuči, ali nisam ga ja zaustavio, zaustavili smo ga svi skupa. Mi smo imali sjajan skauting Argentine, znali smo do u najsitnije detalje sve njihove kretnje i navike, sve dobre i loše strane. Recimo da smo na svakom dijelu terena imali plan kako ga zaustaviti, a to što je najčešće dolazio na moju stranu... Ta kolektivna igra kojom smo razbili Argentinu krasila nas je cijelo vrijeme i odvela do finala.

Barem imate njegov dres za uspomenu, svima vam ga je osigurao Rakitić...

- Nemam, nestao je negdje u transportu, nekome se očito toliko svidio da ga je odlučio zadržati. Šteta, premda nisam zaluđen sakupljanjem dresova...

Messi vam se u jednom dvoboju i unio u lice.

- Nisam ni čuo što mi je rekao. Ja sam pao preko njega, on preko mene, gurnuo sam ga kad sam vidio da ide prema meni... Sudac mu je trebao dati žuti karton, ali to je ipak Messi. Nije bilo ništa posebno, bio je malo nervozan i frustriran, što je i logično, kod takvog rezultata sve vam smeta...

SP je ostavio velike posljedice, od tada praktično niste zaigrali.

- Tijekom SP-a nitko nije razmišljao što će biti poslije. Nakon SP-a počeli smo ‘zbrajati štetu’, uzelo je to danak, ne mali, i kod Subašića, i kod Vrsaljka, i kod Lovrena, mene... A ostali su oscilirali u formi jer su propustili dio priprema. No ništa ne bih mijenjao, vrijedilo je.

Najprije problemi sa srcem, pa mišić, sad gležanj...

- Počinjem trčkarati za nekoliko dana, nadam se da ću brzo u konkurenciju. Volio bih nastupiti, da pokažem da je Milan pogodio što me kupio. Još četiri kola do kraja... A za dalje ne znam ništa, ugovor imam, na njima je da vide što će. Imaju oni važnijih stvari, mnogim igračima istječu ugovori, što će biti s trenerom.... Bit će mnogo rošada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 199
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba