Obavijesti

Sport

Komentari 18

Messi: Pedro je zaslužio ovaj trofej zbog svega što je učinio

Messi: Pedro je zaslužio ovaj trofej zbog svega što je učinio
1

Gubili smo od prvog pravog napada, a u 50. minuti imali dobivenu utakmicu. Igrači zaslužuju puno pohvala, rekao je Luis Enrique nakon osvajanja Uefina superkupa

VIDEO

Nogomet je pun iznenađenja. Gubili smo od prvog pravog napada, a u 50. minuti imali dobivenu utakmicu. Igrači zaslužuju puno pohvala, pobijedili smo nakon što se Sevilla vratila na 4-4. Ovaj trofej posvećujemo navijačima, rekao je trener Barcelone Luis Enrique nakon dramatične pobjede Barcelone nad Andalužanima u europskom superkupu (5-4).

Junak "blaugrane" bio je Lionel Messi, strijelac dva gola u prvih 16 minuta, oba iz slobodnjaka. Nikad prije Argentinac nije poentirao dvaput iz slobodnih udaraca na istoj utakmici.

- Počeli smo jako dobro u prvih 50-60 minuta, a onda smo zamalo izgubili dobivenu utakmicu. Cijela je momčad bila dobra od početka, kontrolirala je posjed i stvarala šanse. No umorili smo se i učinili dvoboj napornim. Pedro je zaslužio ovaj trofej zbog svega što je učinio za klub - poručio je Messi.

Sevilla je 2006. osvojila ovo natjecanje pobijedivši 3-0 upravo Barcelonu, no Katalonci su im se revanširali u 12. uzastopnoj utakmici koju nisu izgubili u međusobnim dvobojima.

- Dali smo sve od sebe, zaslužujemo ocjenu 10 od 10. Jako puno smo trčali, nije se lako vratiti od 4-1 protiv Barcelone. Željeli smo osvojiti ovaj trofej i proslaviti ga s navijačima, ali nije išlo. Dali smo sve, nismo odustali kod 4-1. Messi je najbolji igrač svih vremena i danas je imao svoj dan. Teško je pretrpjeti ovaj poraz, ali sretan sam zbog svog otočanina s Kanara Pedra - izjavio je veznjak Seville Vitolo koji je asistirao Reyesu za smanjenje Barcelonina vodstva na 4-2 u 57. minuti.

- Za navijače je ovo bio rijetko viđen spektakl. Sretni smo što smo pobijedili, ali još se moramo popraviti. Napravili smo puno pogrešaka koje su nam otežale život, dozvolili smo Sevilli da se vrati u utakmicu. Što je bilo, bilo je, na kraju je pojedinačna kvaliteta napravila razliku. Nadam se da će Pedro ostati u klubu, on je igrač za velike prilike, ima taj čaroban dodir - poručio je Javier Mascherano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe