Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Messi, pogledaj me! Icardi je zabio prvijenac za Argentinu

None Foto: STRINGER 3

Kapetana Intera godinama su ignorirali u domovini, pričalo se da ga Messi ne voli, a Jorge Sampaoli ga nije vodio ni ljetos na Svjetsko prvenstvo u Rusiji... Sad nema ni jednog od njih, a Icardi je zasjao

Mauro Icardi noćas je pokazao da zaslužuje biti u argentinskoj reprezentaciji.

Kapetana Intera godinama su ignorirali u domovini, pričalo se da ga Messi ne voli, a Jorge Sampaoli ga nije vodio ni ljetos na Svjetsko prvenstvo u Rusiji gdje je Argentina razočarala.

Sampaoli je nakon Rusije dobio otkaz, Messi se privremeno umirovio, a Icardiju je stigao poziv. U pobjedi u prijateljskoj utakmici protiv Meksika 2-0 napadač je zabio svoj prvijenac za reprezentaciju, a za to mu je trebala samo minuta i 11 sekundi igre!

Pobjedu Argentine potvrdio je Paulo Dybala, još jedna zvijezda koja se u reprezentaciji baš i nije naigrala u posljednje vrijeme. On je u igri zamijenio upravo Icardija, a zabio je tri minute prije kraja utakmice.

Bila je to potpuno nova Argentina bez spomenutog Messija, ali i Higuaina, Di Marije, Agüera,...

A povijest Sjedinjenih Američkih Država je ispisao napadač hrvatskog porijekla, Christian Pulisic.

On je u prijateljskom porazu protiv Italije 0:1 u kojemu je jedini gol zabio Matteo Politano postao najmlađi kapetan u povijesti američke reprezentacije. Kapetansku je traku ponio sa samo 20 godina i 63 dana, a zajedno sa suigračima je činio i najmlađu momčad SAD-a koja je zaigrala u modernoj eri. Prvih 11 je imalo prosjek od 22 godine i 71 dana.

Komentari (31)
  • Opet Jelena o nogometu, a ne zna ni upotrijebiti pravilno nogometne termine.. gdje je ovo od rašlji bilo, majke ti

    21. 11. 2018,   08:52
  • Desni golmanov kut,plasiran udarac poluvisoko ne mogu biti rašlje pa da ga hebes.. 🙄

    21. 11. 2018,   08:18
  • Argentina je nogometna velesila, koja je trenutno u krizi, kao i Italija. Ali ipak su to nogometne velesile koje mogu mnogima poremetiti planove.

    21. 11. 2018,   09:38