Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Messi se od ozljede oporavlja u svom hotelu od 26 mil. funti...

None Foto: REUTERS/Flavio Lo Scalzo FLAVIO LO SCALZO/Twitter 12

'Sto koraka tu od plaže, ja gubim sve dane', možda bi zapjevao Messi o svom čestom boravku u vlastitom luksuznom hotelu vrijednom 26 milijuna funti u neposrednoj blizini Barcelone...

Cristiano Ronaldo vlasnik je lanca hotela, a upravo se time, između ostalog, misli baviti nakon što prestane igrati nogomet. Čini se da ništa drugačije neće napraviti niti Messi. Naime, on posjeduje luksuzan hotel vrijedan 26 milijuna funti. Ipak, taj je hotel samo jedan od nekolicine koje Argentinac posjeduje. 

Messijev "MiM" nalazi se u blizini Barcelone, točnije, 25 kilometara dalje u Sitgesu i svega 100 metara od plaže. Igrač katalonskog nogometnog giganta uložio je veliku svotu novca u njegovu modernizaciju i luksuzan izgled. I sam Messi često boravi u njemu. Najčešće kada se oporavlja od neke ozljede.

Naravno, na popularnosti je hotel dobio kada su turisti saznali da je u Messijevom vlasništvu, ali i da Argentinac tu provodi dosta vremena. Napadač je ovaj hotel kupio 2017. godine, a Sitges mnogi nazivaju španjolskim Saint-Tropezom.

Hotel ima 77 soba, a noć u njemu košta oko 105 funti. Na krovu se nalazi Sky Bar s bazenom i predivnim pogledom na Mediteransko more. 

Komentari (3)
  • Nikad me nije interesirao nogomet ali da sam htjeo se baviti sportom Messi i Ronaldo bi bili male beba za mene !!!

    5. 10. 2019,   17:35
  • uhh teško mu je, ja da mogu oporavljao bi se tako cijeli život...

    5. 10. 2019,   16:39
  • Kod nas u Dubrovniku ne mozes doc pitat za sobu u luksuznom hotelu bez 400-500 €. Zaista je puno novaca i ne vrijedi toliko. Sada ce dusebriznici pocet pljuvat, ali opet su hoteli preko 90 % popunjenosti kroz sezonu tako da ide.

    5. 10. 2019,   17:35