Obavijesti

Sport

Komentari 68

'Messi, šuti i ne žali se! Osvojili ste dva Mundijala na prevaru...'

'Messi, šuti i ne žali se! Osvojili ste dva Mundijala na prevaru...'
3

Morate biti vrlo bezobrazni da se sada žalite na suđenje. Argentina je osvojila dva svjetska prvenstva: Jedno pod diktaturom (1978.) i jedno nakon što su zabili gol rukom, napao je Čileanac Messija...

VIDEO

Ne trebamo biti dio ove korupcije, pokazali su manjak poštovanja prema nama. Nisu nam dopustili da budemo u finalu. Korupcija i suci nisu dopustili ljudima da uživaju u nogometu, ispalio je Leo Messi nakon što je Argentina izgubila od Brazila (2-0) u polufinalu Copa Americe prije tjedan dana. Te izjave obišle su nogometni svijet te mu prijeti čak dvogodišnja suspenzija, izazvao je svakakve reakcije, a neki su pošteno napali Argentinca. 

Među njima je i čileanski rezervni golman Johnny Herrera (38) koji se nije libio udariti po jednom od najboljih nogometaša u povijesti. 

Copa America Brazil 2019 - Semi Final - Brazil v Argentina

- Bio je vaš red da izgubite i sad šutite. Morate biti vrlo bezobrazni da se sada žalite na suđenje. Argentina je u kvalifikacijama za SP 2017. godine bila daleko od plasmana u Rusiju, a Messi je dobio četiri utakmice kazne zbog vrijeđanja sudaca kada su igrali protiv nas. Svi smo bili tamo i vidjeli smo. No oni su mu na kraju ukinuli kaznu i spustili na samo jednu utakmicu te je u zadnjem kolu odigrao odlično u pobjedi protiv Ekvadora. O čemu sada Messi priča - opalio je Čileanac po Argentincu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Copa America Brazil 2019 - Third Place Play Off - Argentina v Chile

Leo Messi vrijeđao je suce zbog lošeg suđenja u utakmici protiv Čilea i Fifa ga je kaznila s četiri utakmice. Argentina je bila sve dalje od SP-a, a to je značilo da Leo neće igrati do kraja kvalifikacija. Na kraju se Fifa smilovala i spustila na jednu utakmicu kazne te je igrač Barcelone ipak nastupio u zadnjem kolu kvalifikacija protiv Ekvadora kada je Argentina i osigurala prolazak u Rusiju.

No nije ni tu stao golman Čilea. Spomenuo je i dva SP-a koje je Argentina osvojila i to, kako on kaže, na prevaru.

- Argentina je osvojila dva svjetska prvenstva: Jedno pod diktaturom (1978.) i jedno nakon što su zabili gol rukom (1986.)

Upravo je Čile izgubio od Argentine u utakmici za treće mjesto kada je Messi dobio crveni karton nakon sukoba s Medelom, a Herrera je bio član reprezentacije 2015. i 2016. kada su osvojili Copa Americu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...