Obavijesti

Sport

Komentari 38

Meštrović: Ispali smo nesretno, Dino Skender ostaje na klupi!

Meštrović: Ispali smo nesretno, Dino Skender ostaje na klupi!
1

Imao je moju podršku i na utakmici protiv Gorice kad je izveo drugi sastav. Pa da to nije napravio, tko zna bi li naši igrači imali snage da izdrže dodatnih 30 minuta protiv Bugara. Ovo će nam se kad tad vratiti

VIDEO

Momčad Osijeka u četvrtak je nesretno završila svoju epizodu u Europskoj ligi. Koban je bio CSKA nakon lutrije jedanaesteraca. Mnogi su na odgovornost pozivali trenera, ali predsjednik Osijeka Ivan Meštrović je jasan:

- Možda je kod nas u javnosti CSKA predstavljen kao autsajder, ali ta je momčad 31 put bila prvak svoje zemlje, a mi nismo bili nijednom. Nisam razočaran, bolje je reći da sam nesretan nakon ovakvog ispadanja. Poslije utakmice sam ušao u svlačionicu i dao podršku igračima - kazao nam je Meštrović pa dodao:

- Ispali smo nakon lutrije penala i jasno je da takav rezultat i rezultat iduće utakmice ne može utjecati na sudbinu trenera Dine Skendera. On je preuzeo odgovornost u Osijeku i on je naše dugoročno rješenje. Uveo je šest igrača iz druge momčadi u prvu momčad i ima moju apsolutnu podršku. 

Skender je protiv Gorice odmarao momčad kako bi bili potpuno spremni za CSKA, no nakon prvog gola lopta jednostavno više nije htjela u mrežu i pobjednika su odlučivali jedanaesterci gdje su Bugari bili precizniji. Lutrija je ovaj put bila na njihovoj strani, a Meštrović kaže kako Skender ima njegovu podršku i da je on dugoročno rješenje kluba s Drave.

- Stojim iza svake njegove odluke i što se tiče utakmica s CSKA gdje smo nakon svega mi zaslužili prolazak, ali nismo imali sreće, a imao je moju podršku i na utakmici protiv Gorice kad je izveo drugi sastav. Pa da to nije napravio, tko zna bi li naši igrači imali snage da izdrže dodatnih 30 minuta protiv Bugara. Dakle, moj stav je jasan, Dino Skender ide dalje, ovo nas ispadanje neće poljuljati. I njemu i igračima sam rekao da će nam se ovo kad tad vratiti. Nadam se već u našem prvenstvu. Trener nastavlja dalje, naravno, da svi oni koji poznaju mene znaju da mu ovo nesretno ispadanje nije moglo poljuljati poziciju - zaključio je Meštrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani