Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Meštrović: Pero je definitivno bolji nogometaš nego vozač...

None Foto: Davor Javorović/Pixsell/

Nadam se i vjerujem da će nakon ove druge nesreće malo pripaziti. Vozi jake automobile. Nećemo ga kazniti zbog ove nesreće, nije se ogriješio o klupski pravilnik i nije vozio u alkoholiziranom stanju, rekao je Meštrović

Petar Bočkaj još jednom je pokazao da nije baš dobar vozač. Igrač Osijeka je u subotu imao drugu prometnu nesreću u samo pet mjeseci. Nakon što je u ožujku u alkoholiziranom stanju skršio benzinsku pumpu, Pero je ovaj put ipak nešto bolje prošao. 

KOMENTAR Pero, vrati vozačku! Bočkaj je sam sebi najveći neprijatelj...

Naime, igrač Osijeka zabio se u drvo koje je silinom udarca iščupao iz korijena, a zatim skrenuo i u automobil koji je bio parkiran kraj popularne osječke Šibicare. 

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

- Pero je definitivno bolji nogometaš, nego vozač - rekao nam je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović u malo šaljivom tonu, a onda nastavio nešto ozbiljnije:

- Nadam se i vjerujem da će nakon ove druge nesreće malo pripaziti. Vozi jake automobile. Nećemo ga kazniti zbog ove nesreće, nije se ogriješio o klupski pravilnik i nije vozio u alkoholiziranom stanju. Ovakva nesreća može se dogoditi svakome od nas, a ona prva koja je bila na pumpi, može se dogoditi samo rijetkima. Tad smo ga kaznili, sad nećemo. Mora paziti - zaključio je predsjednik Osijeka.

Osijek: Uzvratni susret 2. pretkola UEFA Europske lige između Osijeka i CSKA Sofije | Autor: Davor Javorovic/PIXSELL Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

S Bočkajem je tijekom nesreće u automobilu bio i suvozač, a sve se dogodilo u osječkoj Reisnerovoj 111, u širem centru grada. Bočkaj je vozio isti onaj bijeli Mercedes s kojim se prije nekoliko mjeseci zabio u izlog benzinske postaje. Zanimljivo je to što je tvornica šibica udaljena samo 500 metara od benzinske pumpe, a sam Petar je nakon druge nesreće priznao kako će prodati automobil. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Sve se to dogodilo nakon što je Osijek ispao iz Europske lige od CSKA Sofije nakon penala, a Bočkaj je bio jedan od igrača koji je promašio penal u raspucavanju. Ovaj put zbog nesreće neće snositi nikakve posljedice što se tiče kluba, no sigurno će ga na adresi dočekati neka kazna od strane policije...

NOVI PROBLEMI Pa je li moguće? Petar Bočkaj je opet imao prometnu nesreću

 

 

Komentari (41)
  • Znači u alkoholiziranom stanju je u 3mj. izazvao prometnu nezgodu. U 8 mj ponovo izaziva prometnu nezgodu. Za prvu prometnu nezgodu po zakonu gubi dozvolu minimalno 6 mj. Prošlo nije ni 5. Pitanje je dali je Bočkaju oduzeta vozačka ili nije, ako mu je oduzeta je li dakle vozio bez nje, ako nije zašto nije i tko je za to odgovoran ?

    4. 8. 2019,   11:53
  • Bez nečije obdukcije neće se ni njemu uzeti vozačka... A kad bude nečija obdukcija onda će biti u novinama vozač P. B., a usmrćenom će objavit rodni list... i materin i ćaćin rodni list...i babin i didin rodni list... i ocjene iz škole...i ispovijest susjeda o tome kako je ovaj radio grešku na pješačkom pa prvo gazio pješački lijevom nogom umjesto desnom... Pa će svi bit krivi osim P. B. i svih koji upravo sada trebaju poduzeti neke mjere a ne poduzimaju ih...

    4. 8. 2019,   12:03
  • Sve je to dobro..dok ne nastrada netko ne duzni kraj takvih maloumnih vozaca. Zato se nista ni ne poduzima.

    4. 8. 2019,   11:21