Obavijesti

Sport

Komentari 19

Metličić je prije utakmice znao: Šego mora biti bolji od Vargasa

Metličić je prije utakmice znao: Šego mora biti bolji od Vargasa
1

Bojim se samo Vargasa, kad taj čovjek uđe u seriju, čini čuda. Nadam se da neće danas, a da će naš Šego biti bolji od njega, rekao je prije utakmice u studiju RTL-a Petar Metličić. No, opravdano je strahovao

VIDEO

Bojim se samo Vargasa, to je čovjek kad uđe u seriju, čini čuda. Nadam se da neće danas, a da će naš Šego biti bolji od njega, rekao je prije utakmice u studiju RTL-a Petar Metličić.

No, jasno je bilo na kraju utakmice da Metličić dobro zna gdje će biti najveći hrvatski problem i najveća španjolska prednost.

Pokretanje videa...

01:51

U studiju RTL-a prije utakmice komentirala se i činjenica da je Duvnjak proglašen najkorisnijim igračem prvenstva, na što je Drago Vuković rekao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo bi čudno da Duvnjak nije proglašen najboljim, a ni za Karačića nije nikakvo iznenađenje uvrštenje u najbolju momčad.
Metličić je istaknuo da su obično napadači ti koji imaju primat u izboru za najbolje, a ovo je rijedak slučaj da se kao najbolji bira obrambeni. Ali sigurno bi on mijenjao sve ovo za zlato - kaže Metličić. 

Tko bi večeras mogao biti as u Červarovom rukavu, pitao je voditelj Vukovića i Metličića:

- Svi, momčad, rekli su obojica. 

- Zamislite, Musa je zabio samo tri gola na prvenstvu do finala, pa onda u polufinalu valjda najvažniji gol u karijeri, primijetio je Vuković.

Utakmica je počela sjajno, no u jednom trenutku su Španjolci preokrenuli priču u svoju korist, a nastavili su dobro i u drugom poluvremenu:

- Pa nisu Španjolci naivci, vide da nitko nema hrabrosti za udarac s devet metera- govorio je Nikša Kaleb u trenutku kad smo, negdje u 40 minuti gubili s dva razlike. 

Kad smo izjednačili, desetak minuta prije kraja, Kaleb je prije novog hrvatskog pokušaja da napokon povedemo:

- Ne trebamo srljati, ne treba nam šut u desetoj sekundi...

Pokretanje videa...

00:26

Tako je, nakon izrađenog šuta, zabio Stepančić, a Kaleb je stalno ponavaljao:

- Samo paziti na Entrerríosa, samo Entrerríosa...

Entrerrios je kasnije isključen, ali ništa nam to nije pomoglo, Šego si je ugurao loptu u vlastiti gol, Kaleb je šutio.

Nikad nam se više nisu nudili Španjolci, šteta, šteta, rekao je Metličić, napomenuvši da se vidi kako je naša momčad potrošena i da su utakmice iz polufinala ostavile traga. Ovo je veliki rezultat, zaključio je.

- Pokazalo se da nisu bili svježi, nije bilo raspoloženog igrača, zaključio je Drago Vuković

- Duvnjak je ogroman čovjek, ogromna duša, tako da znam da bi sigurno sve svoje osobne nagrade dao za ovo zlato- ponovio je Vuković.

- Duvnjak je dobro krenuo, Karačić je nešto odigrao prvo poluvrijeme, Cindrić očito ne može, vratari nam nisu ništu, ali nisu ni Španjolci nešto igrali, možemo reći da ih je Vargas vratio u život. Radili smo greške kad smo ih stigli- sumirao je susret Petar Metličić.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović