Obavijesti

Sport

Komentari 0

Metz je bio preveliki zalogaj, Podravka mora navijati za FTC

Metz je bio preveliki zalogaj, Podravka mora navijati za FTC
3

Podravka je uspjevala držati priključak s prošlosezonskim sudionicama završnog turnira Lige prvakinja do 51. minute, kad su bile na tri pogotka zaostatka

VIDEO

Rukometašice Podravke Vegete doživjele su treći uzastopni poraz u Ligi prvakinja, nakon što su u petak pred svojim navijačima u Koprivnici izgubile dvoboj 5. kola skupine A od francuskog Metza s 32-25 (15-15).

Pokretanje videa...

01:25

Najbolje pojedinke kod hrvatskih prvakinja bile su Grkinja Lamprini Tsakalou s osam pogodaka, Dejana Milosavljević sa šest i Slovenka Tjaša Stanko s četiri gola. Strijelce francuskih prvakinja predvodila je Helene Sajka sa šest pogodaka, dok su po četiri postigle Grace Zaadi Deuna, Astride N'Gouan, Orlane Kanor i Louise Kathrina Burgaard. Briljirala je bivša vratarica Podravke Ivana Kapitanović, koja je igračicama svoje bivše ekipe obranila čak 16 udaraca. 

Grčka ljepotica iz Podravke: Ćevape obožavam, Jadran ne...
Grčka ljepotica iz Podravke: Ćevape obožavam, Jadran ne...

Izabranice Zlatka Saračevića odlično su otvorile utakmicu i povele s 3-0, ostavivši gošće bez pogotka u prve četiri minute. No, Koprivničanke su Metzu dopustile seriju od pet pogodaka od 5. do 9. minute, kojom su Francuskinje zaostatak od 4-1 pretvorile u vodstvo 6-4. Do kraja prvog dijela vodila se izjednačena borba, što je pokazao i neodlučen rezultat na isteku 30. minute (15-15).

Podravka je uspjevala držati priključak s prošlosezonskim sudionicama završnog turnira Lige prvakinja do 51. minute, kad su bile na tri pogotka zaostatka (23-26). No, serijom 5-0 u sljedeće četiri minute Francuskinje su otišle na +8 (23-31) i otklonile svaku sumnju po pitanju pobjednica u ovom dvoboju.

Drugi dvoboj 5. kola u skupini A bit će odigran u subotu (19.30 sati), kad je Ferencvaros domaćin Kristiansandu. U slučaju pobjede Norvežanki hrvatske prvakinje će izgubiti mogućnost za nastavak natjecanja u Ligi prvakinja. 

Metz je s devet bodova vodeća ekipa skupine A. Drugi je Ferencvaros sa četiri, a treći Kristiansand sa tri boda. Na začelju je Podravka Vegeta sa dva boda.

Posljednju utakmicu u prvoj fazi Lige prvakinja Podravka Vegeta će odigrati 16. studenoga na gostovanju u Kristiansandu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...