Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mi smo imali dobar odnos s Kovačem, ali morao je otići...'

None Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

- Imali smo dobar odnos s trenerom, ali kada bilježite loše rezultate, uvijek je trener taj koji mora otići. Nije on taj koji je bio na terenu. Mi kao igrači snosimo dio odgovornosti - rekao je Pavard

Nakon višemjesečne trakavice o mogućem otkazu s klupe Bayerna Niko Kovač nedavno je postao bivši.

Već dugo vremena pričalo se o pobuni unutar svlačionice, o igračima koji ga sabotiraju jer im ne paše Kovačev režim i slično, a klupski predsjednik Uli Hoeness praktički je potvrdio situaciju nakon Bayernove pobjede protiv Borussije 4-0.

Olympiakos Piraeus - Bayern Munich EKSPRESNO RJEŠENJE Hertha sanja o Hrvatu: Kovač preuzima klupu bivšeg kluba

- Postojale su struje unutar momčadi koje su htjele da Kovač ode. U skladu s tim čelništvo kluba je reagiralo - rekao je Hoeness.

U svakom slučaju dio tih struja nije bio Francuz Benjamin Pavard

MÜLLEROV KVARTET Oni su bušili Kovača: Najveći je pritisak dolazio iz svlačionice

- Imali smo dobar odnos s trenerom, ali kada bilježite loše rezultate, uvijek je trener taj koji mora otići. Nije on taj koji je bio na terenu. Mi kao igrači snosimo dio odgovornosti - rekao je Pavard.

Lijepo što je Pavard priznao uime igrača, ali njih 20 ne može se zamijeniti usred sezone. Trenera da, pa je sada pod Flickom Bayern povezao dvije pobjede s gol-razlikom 6-0.

- Ako budemo igrali kao u posljednje dvije utakmice, postići ćemo velike stvari u ovoj sezoni. Kriza koju smo imali dok je Kovač još bio tu, rezultirala je time da smo primili previše golova. To je bio naš problem, ali pronašli smo rješenje - tvrdi Pavard.

Komentari (1)
  • Ma da .... pronasli ste rjesenje, jer ste poceli igrati, a dok je Niko bio niste htjeli igrati!! Nije valjda da se nogomet moze naucit za 24 sata pa odjednom vi postali nogometni znalci, a dok je Niko bio vi bili neznalice.

    16. 11. 2019,   10:08