Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Michael Jackson me zvao, želi se upoznati sa mnom'

None Foto: Slavko Midzor

Nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand otkrio je kako je nedavno telefonski razgovarao s “kraljem popa” Michaelom Jacksonom

Jako sam se iznenadio kada sam dobio poziv. S druge strane žice je bio Michael Jackson i govorio mi je da jedva čeka da me upozna, te da želi da dođem na jedan od njegovih koncerata. Tresao sam se poslije razgovora i nisam mogao vjerovati. On je oduvijek bio moj junak, rekao je 30-godišnji Ferdinand koji se osim nogometom bavi i novinarstvom. Ferdinand je pokretač on-line magazin No. 5 u kojem se među ostalim ovoga mjeseca mogu naći i članci o njegovom suigraču Cristianu Ronaldu, pjevaču 50 Centu i glumcu Mickeyju Rourkeu.
- Michael Jackson je jedan od ljudi kojima sam se divio dok sam odrastao. Album Bad jedna je od onih stvari koje bi ponio sa sobom na pusti otok. Divim mu se kao umjetniku. On je jedan od onih s kojima bih zaista želio napraviti razgovor. Obažavam svu vrstu glazbe, svaki dan slušam nešto novo, ali Michael Jackson je legenda. Drugi dan nisam mogao prestati pisati svojim prijateljima kako sam razgovarao s njime - dodao je oduševljeni Ferdinand.
Osim o Michaelu Jacksonu, branič Manchester Uniteda u svom se magazinu dotakao i britanskih skupina Blur i Oasis.
Za Blur tvrdi da se gotovo svaki put potuku nakon što uđu u muzički studio kako bi snimili pjesmu. O Noelu Gallagheru piše kao o velikom navijaču Manchester Cityja.

Komentari (6)
  • Savršeno me boli ku**c za tebe

    25. 4. 2009,   14:28
  • mulac, to se neki navijač manchester citya sprda s tobom...

    25. 4. 2009,   14:58
  • katastrofa-šuti magare i igraj.jooooooooojjjj

    25. 4. 2009,   17:27