Obavijesti

Sport

Komentari 20

Mick Schumacher: Otac mi nije olakšao, ali ja gradim svoj put

Mick Schumacher: Otac mi nije olakšao, ali ja gradim svoj put
1

Utrkivanje je dio naše obitelji, oduvijek sam znao da želim biti profesionalni vozač, rekao je nasljednik legendarnog Michaela Schumachera. Bilo mu je samo 13 godina kada je njegov otac stradao

VIDEO

Schumacheri su odnedavno ponovno dio Ferrarija.

Sin legendarnog Michaela, Mick se najprije priključio Ferrarijevoj akademiji, a ubrzo je potvrđen kao test-vozač momčadi iz Maranella u idućoj sezoni.

Njegov je otac stradao kada mu je bilo samo 13 godina, a odrastati sa slavnim prezimenom nije uvijek bilo lako. Zbog toga je često vozio pod majčinim djevojačkim imenom Betsch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last week in Maranello, @ Museo Ferrari. #Michael50 exhibition. Scuderia Ferrari #ForzaFerrari #TeamMS

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher) on

- Ponosan sam jer sam sin najvećeg vozača Formule 1 u povijesti, rekao je Mick u ispovijesti u kojoj je otkrio da nije bilo jednostavno slijediti put oca koji je legenda sporta.

- Da, ponekad zna biti teško. Postoje dobre i loše strane toga što sam Schumacher, ali podrška ljudi diljem svijeta nikada ne može biti loša stvar. Zbog toga sam zahvalan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for the warm welcome in the Ferrari Driver Academy and @scuderiaferrari ! #ForzaFerrari #FDA #SCM #TeamMS

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher) on

- Utrkivanje je u mojoj obitelji normalna stvar. Obožavao sam voziti karting s tatom. Sjećam se da me jednom pitao hoće li mu utrkivanje biti hobi ili želim postati profesionalac. Odmah sam mu rekao da želim biti profesionalni vozač, nikada se nisam želio baviti s nečim drugim - rekao je Mick koji ne želi žuriti s ulaskom u Formulu 1 nego planira skupljati iskustvo froz utrke Formule 2.

- Svatko mora sam vidjeti što je za njega najbolje. Uvijek smo pričali o tome kako želimo da imam dovoljno vremena da se razvijem na najbolji način, dobro nam je išlo...

Michael - legenda Ferrarija i Formule 1

Michael Schumacher osvojio je sedam naslova svjetskog prvaka, 91 put pobijedio u Formuli 1, za Ferrari vozio od 1996.-2006, a od 2000.-2004. za Talijane osvojio pet od svojih sedam titula.

Nastradao je na skijanju 29. prosinca 2013. godine. Udario je glavom u stijenu u francuskim Alpama, prošao dvije operacije i stavljen je u umjetnu komu. U komi je bio pet mjeseci, a probudili su ga u lipnju 2014. godine te prebacili na kućnu njegu u dom Schumacherovih u Švicarskoj.

Novosti su od tada rijetke, a provjerene informacije o svom suprugu povremeno daje tek Corinna Schumacher.

- Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da činimo sve što je moguće da mu pomognemo - poručila je u svojoj posljednjoj poruci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta