Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mihajlović dan ranije u bolnici: Što prije odem, prije ću završit

Mihajlović dan ranije u bolnici: Što prije odem, prije ću završit
1

Siniši Mihajloviću (50) u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio zdrav, a pet mjeseci kasnije je otkrio da boluje od od agresivnog tipa leukemije

VIDEO

Siniša Mihajlović (50) primljen je u ponedjeljak u bolnicu u Bolognu, dan ranije nego što je planirano. Srpski nogometni trener je želio što prije otići na hospitalizaciju jer mu je potrebna agresivna terapija kako bi pobijedio leukemiju.

- U subotu je izjavio da jedva čeka da ode u bolnicu. Njegove su riječi bile: "Što prije odem, prije ću završiti". Siniša Mihajlović je ponovno održao riječ. U dogovoru sa liječnicima iz kluba i onima u bolnici 'Sant'Orsola-Malpighi', primljen je u ponedjeljak, umjesto u utorak, kako je prvobitno planirano. U napad od ovog trenutka! Kao što je i obećao. A mi smo uz njega. Naprijed Siniša - stoji u priopćenju Bologne.

Mihajlović nepobjediv: Sve sam suze istrošio, spreman za bitku
Mihajlović nepobjediv: Sve sam suze istrošio, spreman za bitku

Još uvijek nije poznato o kojem obliku leukemije se točno radi i kakav agresivan tip tretmana čeka Mihajlovića. Međutim, on je spreman na borbu i uvjeren je u pobjedu. U utakmici za svoj vlastiti život. Od nogometa ne planira odustati. Štoviše, ostat će na klupi Bologne i dalje, a iako neće biti na treninzima, plan mu je voditi svoje igrače uz pomoć videotehnologije i interneta, pišu talijanski mediji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podrška čitavog svijeta čovjeku koji je prije 19 godina djevojci spasio život

Bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bologne u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti. U subotu je stao pred novinare i objavio da boluje od agresivnog tipa leukemije. 

- Imam agresivni tip leukemije. Potrebno je neko vrijeme da se izliječi, ali sigurno ću pobijediti u ovom izazovu - rekao je Mihajlović uz kojeg je stao čitav nogometni svijet. Posebno je emotivna bila djevojka iz Srbije Nikolina Radunović kojoj je Mihajlović prije 19 godina uplatio novac za operaciju srca. Zbog njega je tada preživjela.

'Siniša mi je prije 19 godina platio operaciju i spasio život'
'Siniša mi je prije 19 godina platio operaciju i spasio život'

- Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše. Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobjedu. Molit ću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo... - napisala je Nikolina na Facebooku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...