Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mihajlović počeo s terapijama; 'Nema boljeg trenera od njega'

None Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/PIXSELL 4

Bologna je u klupskome priopćenju na svojim stranicama obavijestila javnost kako su liječnici završili sa tipizacijom bolesti, a započeli liječenje akutne mijeloične leukemije kod Siniše Mihajlovića

Šok zbog dijagnoze i emotivno pražnjenje zbog javnog obznanjivanja pojedinosti o vlastitoj bolesti te posljedičnih dirljivih poruka podrške ostali su iza Siniše Mihajlovića.

Znalo se da je u pitanju leukemija, liječnici su tipizirali bolest, u pitanju je akutna mijeloična leukemija i počelo je ono što je Mihajlović najavio: žestoka borba s bolešću.

Bologna je na svojim klupskim web stranicama objavila kako je njen trener započeo s ciljanom kemoterapijom, a unatoč svemu ostaje u stalnom, dnevnom kontaktu sa suradnicima iz svog stožera.

Baš kako je sportski direktor Walter Sabattini i najavio:

- Siniša ostaje naš trener, a odluka nije emotivna nego racionalna jer i dok se bude liječio moći će nadzirati stvari, a boljeg trenera od Mihajlovića za Bolognu - nema.

Podsjetimo, bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bologne u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti. U subotu je stao pred novinare i objavio da boluje od agresivnog tipa leukemije. 

Nakon toga je dobio niz poruka podrške kako bi se što lakše borio s teškom bolešću, a ta borba je službeno i počela.

 

Komentari (13)
  • Ima i drugih bolesnih ljudi o kojima se moze pisati, ne mora bas uvijek o arkanovom prijatelju i podrzavatelju srpskog genocida.

    18. 7. 2019,   20:43
  • nikome ne zelim bolest na ovom svijetu ,ali arkanove prijatelje sigurno sazalijevat necu ,ne pada mi na pamet !!

    18. 7. 2019,   20:41
  • Želim mu brzo ozdravljenje, kao što i svakome želim..ali u meni empatije za ovu personu 0%..90.-ih je podržavao agresiju na RH..veličao Arkana..i ostala četnička go.na... Što reći..osim.. karma is'a bitch...🙏🏼

    18. 7. 2019,   19:50