Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drama: Mihajlović je krenuo na navijača, policija ga spriječila...

None Foto: Screenshot/Twitter

Uoči finala Talijanskog nogometnog kupa kojeg je Lazio dobio s 2-0 protiv Atalante, srpski trener Siniša Mihajlović se posvađao s navijačem Lazija, a fizički sukob je spriječila policija koja ga je zaustavila

Fnale Talijanskog kupa obilježio je sukob navijača i policije, a u drami se našao i srpski trenerski stručnjak Siniša Mihajlović.

Coppa Italia Final - Atalanta v Lazio MIKIJU PRVI TROFEJ JOŠ OD DINAMA Badeljev Lazio srušio Pašalića u napetom finalu kupa Italije...

Malo je nedostajalo da se Mihajlović i fizički obračuna s jednim navijačem Lazija, a sukob je spriječila policija koja ga je zaustavila. Mihajlović je trenutno na klupi Bologne, a u Rim je stigao pogledati Lazio, momčad čiji je dres nosio tijekom igračke karijere.

Dok se kretao prema ulazu na Olimpico, Mihajlovića je krenuo vrijeđati jedan od navijača, a umjesto da ostane hladne glave i prođe pokraj njega, Mihajlović je krenuo prema njemu. Zaustavila ga je policija i tako spriječila veći incident.

Policija je u srijedu navečer imala pune ruke posla s navijačima Lazija koji su palili i njihove automobile.

Lazio je uzeo naslov pobjedom nad Atalantom 2-0, strijelci su bili Sergej Milinković-Savić i Joaquin Correa. Rimskoj momčadi to je sedmi naslov u Kupu, prvi nakon 2013. godine. 

Komentari (32)
  • pazi ovo,drama!!!

    16. 5. 2019,   08:12
  • Bolesnih li komentara? A lijepo piše da ga je navijač vrijeđao i to je samo bila reakcija na to i nema veze s tim odakle je.

    16. 5. 2019,   08:10
  • I ja bi isto postupio.

    16. 5. 2019,   08:18