Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mihajloviću su smjestili zeta: 'Ma nek se nosi, je*ite se svi!'

None Foto: YouTube

Opalit ću mu šamar, uhvatiti za nos i otkinuti mu glavu. Valjda će ovo uskoro završiti, rekao je Siniša Mihajlović dok je prolazio torturu s navodnim budućim suprugom svoje kćeri

Siniša Mihajlović bio je žrtva velike spačke u talijanskoj skrivenoj kameri. Bivši jugoslavenski nogometni reprezentativac, izbornik Srbije i trener nekoliko talijanskih klubova dobio je, naime, neočekivanog zeta. Mihajlovićeva kći Viktorija (21) pokazala mu je dečka. Trinaest godina starijeg.

- Je li taj momak normalan, ima li neku normalnu fotografiju - komentirao je Mihajlović dok mu je kći pokazivala kako joj navodni dečko izgleda.

A onda je on i stigao na obiteljski ručak. I to nakon 45-minutnog kašnjenja. Krenuo ga je grliti i ljubiti dok je ovaj kipio od bijesa.

- Ponašaj se pristojno. Ako nećeš, je*i se - odbrusio mu je Mihajlović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Potencijalni budući zet nastavio je živcirati trenera. Uzeo mu je hranu iz tanjura, komentirao kako nije dobar trener jer je dobio otkaz u Torinu i zvao ga "papi" iako se to ovomu nije sviđalo.

- Opalit ću mu šamar, uhvatiti za nos i otkinuti mu glavu. Valjda će ovo uskoro završiti - rekao je Mihajlović, a njegova se supruga samo smješkala.

Nije tu ni izbliza bio kraj mukama Viktorijina oca. Čovjek ga je upitao je li rano da mu kći počne živjeti s njim, poručio mu da bi uskoro mogao postati djed i da je napisao pjesmu Viktoriji s naslovom "Viki, ti si moja ciganka!".

Kap koja je prelila čašu bili su prijatelji budućeg mu "zeta" koji su se pojavili u restoranu.

- Idem ja, a ti sjedi. Nećeš sa mnom - rekao je Mihajlović.

Organizatori skrivene kamere tada su se razotkrili, a Sinišu šala nije najbolje sjela.

- Poludio sam, haha. Nisam znao što se događa ni što da radim. Glava mi je pucala, a on je došao i poljubio me. Ma nek se nosi, haha. Je*ite se svi - zaključio je Mihajlović.

Komentari (79)
  • Za ime bozje, autore teksta "24 sata". Je li najvaznije obiljezje Sinise Mihajlovica to sto je Srbin???????

    20. 3. 2018,   11:46
  • Ima dosta normalnih srpskih sportasa i ljudi opcenito a vi uzmete jednoga koji je OTVORENO JAVNO pljuvao i prijetio nasoj zemlji da ga ovdje reklamirate!!!!? Malo nam ga pokazite s kokardom , imate za to dosta materijala . On se svim silama trudio prikazati kao veliki srbin i nije birao nacin da popljuje sve hrvatsko samo iz razloga sto mu je majka hrvatica pa se htio dokazati "svom" narodu. . . . mada ne znam koji je njegov narod jer je on rodjen u HR. . . .

    20. 3. 2018,   17:29
  • zet mu isti Luka Modrić

    20. 3. 2018,   12:36