Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Mijenjao bih se s Hefnerom, a pobjeda mi je draža od ičega'

'Mijenjao bih se s Hefnerom, a pobjeda mi je draža od ičega'
2

Tek sam snimajući Mjenjačnicu s njim vidio koliko su to gadni treninzi. Udarao je šakom u drvo kako bi umrtvio živce, da ne osjeća bol, boksači su gušili jedan drugoga kako bi vježbali gušenje, priča Knjaz

VIDEO

Mirko je jedan od rijetkih osoba koji je danonoćno spreman na šalu i zafrkanciju, uvijek je nešto izvodio, rekao nam je Robert Knjaz (47) koji je Mirka Filipovića (44) ugostio u svojoj 'Mjenjačnici' 2005. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako je Mirko izjavio kako bi se rado mijenjao s Hughom Hefnerom i uživao u njegovoj Playboy vili, boksačke rukavice ipak je ostavio u teretani i zamijenio se s poštarom, a cijela epizoda se može pogledati na YouTube kanalu KnjazTV

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da moram birati gdje mi je bolje, pobjeda u ringu ili dobar seks, moram reći da mi je draža pobjeda u ringu. U ringu je bolje - objasnio je u 'Mjenjačnici' Cro Cop.

Kao poštar imao je svakakve dogodovštine, do toga da su ga polugole djevojke dočekale na vratima kada bi im donio paket pa do spontanog boksačkog meča u Privlaci. 

- Došao je na ideju da organizira spontani meč sa susjedima od kakvih 60 godina. Po cijelom selu smo tražili boksačke rukavice, našli su samo jedan par i svatko je imao jednu rukavicu, a drugu ruku držali su na leđima. Bilo je urnebesno - prisjetio se Knjaz. 

Robert je također priznao da je tek u 'Mjenjačnici' vidio koliko su Mirkovi treninzi 'krvoločni'. 

Pokretanje videa...

01:06

- Udarao je šakom u drvo kako bi umrtvio živce, da ne osjeća bol, boksači su gušili jedan drugoga kako bi vježbali gušenje... Stvarno je to jedan spartanski trening koji bi samo supermen mogao izdržati - komentirao je Knjaz.

Iako se ne stignu družiti zbog obveza, što Mirkovih treninga i Robertovih projekata, kada se ta dva zafrkanta sretnu na ulici uvijek se smiju do suza.

- Bio sam na njegovoj momačkoj večeri. Došao je neki lik njegov prijatelj i hvalio s novim BMW-om. Kad su si dečki već malo popili, na Mirkovu ideju uzeli su mu ključ iz jakne i preparkirali auto 500 metara dalje od kafića u kojem su slavili. Kad je čovjek izašao van i vidio da mu nema auta, zvao je policiju i prijavio krađu, tražili su auto nekoliko dana - ispričao je Knjaz.

Televizijski voditelj imao je u planu još jedan projekt s Filipovićem, ali on nažalost nikada nije zaživio.

- Imao sam ideju o serijalu majkama slavnih pa sam htio snimati njegovu majku Anu, koja je isto tako jedna divna žena - rekao je.

Mirkova situacija ga je šokirala, ali smatra kako nema za čime žaliti niti plakati.

- Kad se okrene iza sebe može biti samo ponosan na ono sto je sve napravio - zaključio je Robert.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...