Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mikić: Rijeko, nemaš brige dok je majstor Bišćan za kormilom!

Mikić: Rijeko, nemaš brige dok je majstor Bišćan za kormilom!
11

Bišćan i njegova Rijeka u utorak od 18 sati u Kranju protiv ciparskog APOEL-a imaju 'generalku' pred početak sezone (Superkup s Dinamom u Maksimiru ove subote od 20:00)

VIDEO

Igor Bišćan i njegova Rijeka u utorak od 18 sati u Kranju protiv ciparskog APOEL-a igraju posljednju pripremnu utakmicu prije službenog početka sezone, Superkupa s Dinamom u Maksimiru ove subote od 20:00.

U kampu na Rujevici prodaju se karte za Maksimir. U odnosu na trofejno proljeće prošle sezone Bijelima se vraćaju 100% oporavljeni kapetan Gorgon, desni bočni Raspopović, na pripremama punom snagom radi Tomečak, ali Puljić, Escoval, Murić i Lončar još nisu ni zaigrali na pripremama (kombinacija ozljeda, oporavka od ozljeda i kasnijeg priključivanja klubu zbog obveza u mladim reprezentacijama) dok je Pavičić upitan za Superkup s Dinamom nakon oporavka od lakše ozljede.

U spektakularnom ambijentu pulske Arene na utakmicama legendi Vatrenih i Bayerna bili su brojni bivši Rijekini igrači. Velemajstor Davor Vugrinec, trofejni kapetan Danijel Šarić, Jurica Vranješ, Mato Neretljak i - Mihael Mikić.

Mika je travnjakom u pulskom amfiteatru išao klasično 'mikićevski', malo 'preko 100%'. Ima samo 39 godina, tek je nedavno prestao igrati... A nije morao.

Pula: Finalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, FCV 1990s - Tim Srebrić

Igor Bišćan zvao ga je na Rujevicu jer je znao, kao svi u klubu, da Mikić sigurno može pomoći, a da ga Rijeka obožava još od 2006. Odgovor? "Neću. Nema smisla da ti itko prigovara kako si u klub doveo svog najboljeg prijatelja koji ima 39 godina". I gotovo. Daljnje diskusije nije bilo.

Do Pule je u ponedjeljak potegnuo i lijep broj nogometnih zaljubljenika iz Rijeke i Mikić se, normalno, sudario s pitanjem: "Zašto nisi došao opet igrati za nas, mogao si uzeti još jedan trofej"?!

Raširio je onaj svoj dobro poznati osmijeh:

- Ma kaj ću vam ja u ovim godinama, nisam neophodan. Pa u Rijeci je apsolutno sve pod kontrolom. Vidjeli ste kako je završena sezona: pobjeda nad Dinamom i trofej... Rijeka nema ama baš nikakvog razloga za brigu. Jer ima majstora Bišćana za kormilom momčadi! - rekao je Mihael Mikić između dvije jedinstvene tekme u amfiteatru.

I po svemu što je Bišćan napravio u nepune tri sezone trenerske karijere, Mika je 100% u pravu. Nek' su najbolji prijatelji, ali činjenice su činjenice, a one govore da Igor Bišćan u manje od tri godine koliko je trener ima - četiri trofeja.

Zadnji, osvojen u finalu Kupa protiv Dinama na 'Drosini'... Sa Mikom kao jednim od najžešćih navijača.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Pula: Utakmica za treće mjesto nogometnog spektakla u Areni, FVB 2000s - Tim Kranjčar Pula: Utakmica za treće mjesto nogometnog spektakla u Areni, FVB 2000s - Tim Kranjčar
Pula: Druga polufinalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, Kranjčar - Srebrić Pula: Druga polufinalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, Kranjčar - Srebrić Legende hrvatske i Bayerna u puslkoj Areni uoči početka nogometnog spektakla Pula: Druga polufinalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, Kranjčar - Srebrić
U pulskoj Areni održan nogometni spektakl između legendi Hrvatske i Bayerna
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu