Obavijesti

Sport

Komentari 2

Milan Badelj: Lovren mi je pokazao kako se 'prodati'

Milan Badelj: Lovren mi je pokazao kako se 'prodati'
1

U prosincu se pisalo kako veznjak ima ponude njemačkih klubova Bayera Leverkusena, Bayerna i Schalkea, ali se Milan tim ponudama ne zamara

VIDEO

Milan Badelj posebno je vezan za Međugorje, prvi je put s Dinamovom momčadi ovdje na pripreme došao prije dvije godine.
- Za Dinamo sam debitirao 2008. godine u Gabeli, a uvijek mi je lijepo u Međimurju jer sam ovdje postao Dinamov prvotimac - rekao je Badelj. Milan je u Dinamu bio najveći prijatelj s Dejanom Lovrenom koji je prije dva tjedna potpisao za Lyon.
- To je fenomenalna stvar. Taj me transfer nije nimalo iznenadio, dapače, očekivao sam da će se Dejan prodati jer je to zaslužio. Njegov transfer mi je samo motiv za rad i novo dokazivanje u Maksimiru.
U prosincu se pisalo kako nadareni veznjak ima ponude njemačkih klubova Bayera Leverkusena, Bayerna i Schalkea, ali se Milan tim ponudama previše ne zamara.
- Mislim da mogu svoju igru dići na višu razinu. Moram popraviti defenzivu i igru glavom. Lovren mi je pokazao pravi put kako ostvariti veliki transfer.
Talijanska Gazzetta dello sport, veznjaka iz Gajnica usporedila je s Zvonom Bobanom.
- Lijepo je kad te uspoređuju s tako velikim igračem, ali me to nije toliko dirnulo.
Na pitanje koji bi klub i liga bili idealni za njega, Badelj je spremno rekao Primera i Sevilla. Inače, Domagoj Vida na pragu je dolaska u Dinamo, a Milan ga odlično poznaje iz mlade reprezentacije.
- To je veliki znalac, od njega se može puno naučiti - komentirao je veznjak Zagrepčana, moguće novo pojačanje hrvatskog prvaka. Badelja su dosad u karijeri zaobišle teže ozljede, a smatra da se nije ozljeđivao jer radi posebne vježbe i uvijek se dobro zagrije. U slobodno vrijeme Badelj najčešće izlazi s curom i prijateljima, a na pripremama u slobodno vrijeme igra kartaške igre i playstation.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...