Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milan Badelj: Nikad se ne bih usudio izvesti panenku

None Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Nakon debija protiv Linfielda nije mogao zaspati cijelu noć, sanja gol Hajduku, a posuđivao je i gledao video kasete utakmica Marka Mlinarića

24sata: Traže vas Sevilla, Bayer, CSKA... Ostajete li u Dinamu ili odlazite?
Ha, još sam tu. Super mi je, ništa mi ne fali. Ovo je moj klub. Slijedi Koper pa Superkup s Hajdukom, potom Europa... Glava mi je usmjerena samo na te utakmice.
24sata: Gdje biste željeli igrati?
Sad mi je glupo reći Španjolska pa primjerice dođe neka lijepa ponuda iz Francuske. Naravno da bih onda išao tamo. Ali, ako bih mogao birati, to su Španjolska i Italija.
24sata: Bi li ispadanje od Kopra bila tragedija za Dinamo?
Hm, tragedija... Sigurno bi bilo veliko razočaranje. Ali uvjeren sam da ćemo proći. Mi u svlačionici znamo da smo kvalitetniji, to moramo pokazati na terenu.
24sata: Treniraju vas Zajec i Mlinarić...
Legende kluba. Nažalost, nisam ih mogao gledati, ali sam kao mali slušao hvalospjeve o njima. Čak sam uzeo neke videokasete kako bih pogledao Marka Mlinarića. Čudesan igrač... Zajec je na svojoj poziciji bio među najboljima u svijetu. I kao igrači i kao ljudi imaju moje veliko poštovanje.
24sata: Ima li nešto za čime žalite?
Volio bih Hajduku zabiti gol. Jesam jedan, ali iz penala pa to nije to. Uh, bilo bi prekrasno zabiti im, pogotovo jer su nam veliki dužnici. Prošle godine nismo ih ni jednom pobijedili.
24sata: Biste li se usudili izvesti penal lagano potkopavši loptu, panenkom?
Ne, nema šanse. Osjećao bih preveliku odgovornost. Iznenadio me Zidane napravivši to protiv Italije. On nije bio takav tip. Ja ne bih nikad, pogotovo na SP-u. To je prekrasno kad netko napravi, kažu ima mu.., on je faca. Je, faca je, ali malo je to neodgovorno.
24sata: Kažu da ste veliki emotivac?
Jesam. Nakon što sam zabio svoj prvi gol za Dinamo, protiv Rijeke, nisam cijelu noć zaspao. Isto je bilo i kad sam debitirao protiv Linfielda. Ležim, ali zaspati ne mogu.
Komentari (5)
  • zato i igraš još uvjek u dinamo ,, nemaš hrabrosti otić

    12. 7. 2010,   09:00
  • Zabiti gol Hajduku ? Nastavi sanjati i kad se probudis bit ces mokar.

    12. 7. 2010,   09:00
  • Bosanac

    12. 7. 2010,   09:00