Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mile Viski' krenuo u poslovne vode: Artem otvorio pivnicu...

None Foto: Instagram

Sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom krenuo je u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu prije nekih mjesec dana. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promotor

Karijera ukrajinskog nogometnog virtuoza Artema Milveskog (34) na samom je smiraju. Bivši igrač kijevskog Dinama i Hajduka možda bi i duže trajao da nije imao velikih problema s alkoholom. Živio je neuredno, što bi se reklo.

Bivši ukrajinski reprezentativac trenutno branio boje Dinama iz Bresta i tamo uživa. Milevski je čak i rođen u bjeloruskom glavnom gradu Minsku. Milevski već intenzivno razmišlja o završetku karijere, a to najbolje oslikava i njegov recentni poslovni potez.

Sa svojim menadžerom Aleksandrom Pankovom krenuo je u biznis. Otvorio je veliku pivnicu u Kijevu prije nekih mjesec dana. Pankov je vlasnik, a Milevski ambasador i promotor. Ipak Artem nešto znači u nogometnom smislu i omiljena je osoba na kijevskim ulicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priletel za tostami😂🍷,v etu slavnuu stranu!!!!!,horowei nedeli vsem🔵⚪️

Objavu dijeli timi1010 (@timi1010)

Milevskog su navijači Hajduka obožavali, a nadjenuli su mu nadimak 'Mile Viski' zbog igračeve sklonosti prema alkoholu. Artem je svojevremeno u turskom Gaziantepsporu razbio skupocjeni Ferrari, a iz Hajduka je otišao jer nikako nije uspijevao ući u pravu formu. Draži su mu bili provodi na Bačvicama.

Zadnju šansu u hrvatskom nogometu dobio je u redovima susjednog RNK Splita gdje ga je doveo prijatelj i bivši suigrač iz Dinamo Kijeva Goran Sablić koji je tada sjedio na klupi tadašnjeg hrvatskog prvoligaša. Milevski je za nekoliko dana izigrao Sablićevo povjerenje i uhvaćen je kako vozi s nekoliko promila u krvi pa je 'nagrađen' raskidom ugovora.

Za vrijeme igranja u Hajduku reklamirao je njihovo pivo, a na etiketi je pisalo: 'Pije ga Artem, pit ću ga i ja'.

Komentari (3)
  • Kud se nije, za vrijeme igranja u Hajduku, sjetio otvoriti pub na Poljudu u suradnji sa drugom Rilovom i Udrugom Naš Hajduk? Razlika bi bila samo što bi se, umjesto alkohola, točio jogurt u potocima.

    3. 6. 2019,   14:18